Dagens Horoskop: Lørdag 17. Oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne lørdagen venter morsomme nyheter som har med et spesielt prosjekt å gjøre. Du hadde håpet, men ikke våget å tro på at planen din skulle fungere, men nå får du dokumentert svart på hvitt at det du har tenkt er riktig. Kvelden byr på fellesskap.

Tyren 20/4-20/5

Dagen går overraskende fort, men du har det allikevel gøy. Det blir en givende og interessant lørdag som gir deg mulighet for å planlegge fremover på en helt ny måte. Kvelden handler om å gjøre en bra ting og om gode nyheter som har med penger og en investering å gjøre.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag prøver du å unngå en slektning som akkurat nå har en veldig negativ påvirkning på deg. Du har ikke helt hjerte til å være ærlig mot han/henne, men samtidig vet du at denne personens pessimistiske innstilling til alt, går ut over deg..

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en morsom, men ikke så hendelsesrik lørdag som du hadde håpet på. Vennene dine er veldig opptatt akkurat nå og det er vanskelig å få igang en felles aktivitet. En slektning hadde satt pris på om du var med han/henne i dag.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å ikke bli sint eller opprørt når du får høre din venns syn på en konflikt. Du har lovet han/hun å lytte innen du dømmer, så hold deg til det løftet. For øvrig blir det en morsom og utviklende dag hvor du lærer noe nytt om deg selv.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vil gjerne markere din misnøye i dag, samtidig som du ikke vil fremstå som grinete. Dette er en ganske så vanskelig balansegang. Det gjelder å kunne framføre den kritikken du har på en konstruktiv måte, uten at du høres for negativ ut.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en morsom dag der du er utendørs en hel del. Frisk luft og nye miljøer får deg til å slippe tanken på både jobb og konflikter. Du nyter roen og å kunne konsentrere deg om det som skjer her og nå. Kvelden blir koselig og kan by på romantikk.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er ikke enig med en venn når det kommer til et prosjekt, men samtidig vet du at du henger deg veldig opp i detaljer som dere kan finne ut av på et senere tidspunkt. Prøv å fokusere mer på helheten. Kvelden blir koselig og sosial.

Skytten 22/11-21/12

Denne lørdagen prøver du å gjøre noe du ikke har gjort på lenge. Du kan føle deg rusten til å begynne med, men når du vel kommer i gang, så merker du at dine gamle kunster fremdeles sitter i.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne lørdagen prøver du både å jobbe med et prosjekt på jobb, og å gjøre noe du synes er morsomt. Det blir en fantastisk dag og en merkelig, men veldig herlig kveld. Du har behov for å slippe deg litt løs.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å få perspektiv på ting, og det er ikke alltid så enkelt når man sitter midt oppi det. Det beste du kan gjøre er å bli bevisst på problemet ditt, og prøve å ta et steg tilbake og se situasjonen fra ulike vinkler.

Fiskene 19/2-20/3

Du lurer på en del ting, men tør ikke helt spørre den det gjelder, fordi du er redd for at han/hun skal bli sur. Denne personen har vært mye opp og ned i humøret den siste tiden, og du tar deg selv i å prøve å ikke tråkke denne personen på tærne. Kvelden handler om familien.

Powered by Labrador CMS