Dagens Horoskop: Lørdag 17. August

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag prøver du å la være å hetse en person du liker å irritere, men som kan bli forbanna på ekte. Idag vil du at det skal være god stemning mellom dere to og da gjelder det å holde kommentarene sine for seg selv.

Tyren 20/4-20/5

Du er veldig klar på hva du vil få ut av dagen idag, men det kommer til å ta lenger tid enn du hadde sett for deg. Du blir hele tiden avbrutt og det gjør at jobbingen din ikke blir spesielt effektiv. Kvelden handler om å treffe venner.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt syrlig mot en venn som egentlig bare vil deg vel. Du mener denne personen legger seg i ting han/hun ikke har noe med. Prøv å se saken fra begges perspektiv. Denne personen mener det vel, ser hva du gjør feil og vil hjelpe deg til å spare tid og penger.

Krepsen 21/6-22/7

Du tyr til uventede metoder for å få det som du vil idag. Det er en blanding av sjarm, manipulasjon og en hel del overtalelser. Det viktigste for deg er å treffes og bruke dagen sammen. Kvelden byr på en stor overraskelse.

Løven 23/7-22/8

Du skammer deg litt over en venns oppførsel, men du velger å ikke vise følelsene dine utad. Han/hun har ingen anelse om at han/hun ikke oppfører seg bra. Idag får du høre noe som gjør deg glad.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som ikke gir opp så lett, og det merkes idag. Til tross for flere mislykkede forsøk, strever du videre overbevist om at det bare er tid og tålmodighet som skal til. Du får ofte rett i dine antydninger, men mer fordi øving gjør mester, enn for at du er tålmodig.

Vekten 23/9-22/10

Du havner i en situasjon hvor flere personer vil at du skal ta et valg, og det gjør deg sint ettersom det siste du vil akkurat nå er å ta noens parti. I løpet av dagen får du mulighet for å styre opp en felles gruppeaktivitet.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å hvile og å ta det med ro. Du er en aktiv person som liker å gjøre ting, men idag sier kroppen din ifra og du velger å lytte til den, ettersom du vet hvilke konsekvenser det får om du ikke gjør det.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å sjarmere partneren din med oppmerksomhet, ømhet og masse humor, men han/hun er allikevel fraværende. Det er som om han/hun har dratt seg tilbake til et hemmelig rom hvor du ikke får lov til å gå inn. Du vet av erfaring at det ikke lønner seg å prate med denne personen om hva du føler.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen idag blir tøff, morsom og utfordrende. Du får teste grenser og du gjør det bedre enn du trodde. Du blir stilt ovenfor en rekke utfordringer idag og stemningen bidrar til at du glemmer hvor tøft det er og du fokuserer heller på å ha det gøy.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes en grunn til at du ikke kan slappe av idag. Det dreier seg om et problem på jobben som gjør at du må jobb selv om det er helg. Selv om du vil, kan du ikke slippe taket rundt dette. Kvelden blir koselig, men litt sen.

Fiskene 19/2-20/3

Du velger dine ord med omhu idag ettersom du ikke vil såre en venn, må du allikevel være ærlig med denne personen. Dessverre hjelper ikke omtanken din. Vennen din leser deg mellom linjene og forstår akkurat hva det er du føler på.

Powered by Labrador CMS