Dagens Horoskop: Lørdag 17. April

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er skuffet over en venn som ikke ser muligheten som ligger rett fremfor nesen han/hennes. Du skulle gitt mye for å få samme mulighet, men denne personen ser ikke verdien av dette tilbudet på samme måte som du.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir ganske produktiv. Du har en del du vil rekke, og som den systematiske personen du er, sørger du for å ta en ting av gangen. Kvelden handler om god mat, drømmer om fremtiden, og om å planlegge en stor investering.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir ikke som du hadde tenkt deg denne lørdagen, men det blir likevel veldig bra. I tider som disse får man regne med at ting endrer seg fra dag til dag. Kvelden handler om å ta stilling til et økonomisk dilemma.

Krepsen 21/6-22/7

Det er mange spørsmålstegn rundt en reise, og uansett hvordan du prøver å planlegge så kan du ikke være sikker på at denne reisen blir noe av før du nærmer deg dato for avreise. Du får helt enkelt håpe på det beste, men regne med det verste.

Løven 23/7-22/8

Du er ivrig på å komme deg ut og bort denne lørdagen. Det har vært litt mye hjemmesitting i det siste, og det gjør den aktive Løven rastløs. Etter å ha ommøblert, malt om og organisert hele hjemmet, vil du virkelig ha et sceneskifte.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om små og store valg. Det blir en interessant og lærerik dag der du innser en del ting om deg selv, og om dine kolleger/venner. Denne typen innsikt er nyttig for deg, ettersom den hjelper deg til å forstå hvordan dine kolleger eller venner tenker.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en ganske bra dag der du får muligheten til å være ekstra snill mot en venn som går gjennom en tøff periode. Du har lenge villet vise denne personen hvor mye du bryr deg, men det er først nå som du får muligheten til å ta det ut i handling, fremfor ord.

Skorpionen 23/10-21-11

Du diskuterer mye med noen som står deg nære. Det er ikke rene krangler, men visse av deres diskusjoner grenser til konflikt. Deres problem er at dere er uenig på så mange punkter at det blir vanskelig å finne et kompromiss.

Skytten 22/11-21/12

Dagen byr på en hel del forandringer, og det gjelder å henge med i svingene. I løpet av dagen får du mulighet til å være mer aktiv enn på lenge. Denne dagen kretser rundt et utendørs prosjekt.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en bra og hendelsesrik dag der du fokuserer på hjemmet, og på å få ferdig flere prosjekt. Kvelden handler om gamle vennskap, og en ny flørt. Som singel merker du at det er mange som viser interesse.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes flere ting du kan gjøre for å påvirke din situasjon, men det viktigste er at du er ærlig med deg selv. Det hjelper verken deg eller omgivelsene om du forminsker problemer som faktisk finnes. Kvelden blir morsom og annerledes.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en del å ta tak i denne lørdagen, og her gjelder det å holde et høyt tempo fra start. Her gjelder det også å kunne være litt hard med seg selv. Noen ganger glemmer du at det å stille krav er en viktig del av det å lykkes.

Powered by Labrador CMS