Dagens Horoskop: Lørdag 16. November

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne lørdagen reagerer du modig i en situasjon hvor mange hadde fått panikk. Du er en person som håndterer kriser bra, uavhengig av natur. I løpet av dagen hører du fra en venn som du ikke treffer så ofte lenger fordi han/hun har forandret seg så mye.

Tyren 20/4-20/5

Denne lørdagen er det både underholdning og nødvendigheter som gjelder. Det finnes en hel del som du skal rekke hjemme, men du må allikevel unne deg litt luksus som en god frokost eller en god middag. Kvelden blir veldig koselig.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag overveier du å ta kontakt med en gammel kollega, men du vet at timingen ikke er så bra. Det er rotete oppi hodet ditt og det hadde vært bedre om du ikke hadde så mye annet som krever oppmerksomhet når du begynner å omgås denne spesielle personen igjen.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes få personer som du virkelig bryr deg om, men om du har noen bør du ta godt vare på de. Ikke mist kontakten bare for at det skjer så mye eller på grunn av stoltheten din fordi du er den som ofte hører fra deg. Dette er personer som er for verdifulle til å sløse bort. .

Løven 23/7-22/8

I dag prøver du å leve opp til en venn som er litt deppa. Han/hun kan dra seg unna når han/hun ikke har det så bra, men du vil gjerne omgås personer med godt humør. Du har et talent til å få mennesker du bryr deg om til å føle seg bedre.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne lørdagen rekker du ikke de prosjektene du hadde planlagt. Det gjør deg frustrert, men på samme tid vet du at du allerede fra begynnelsen av var litt vel optimistisk i din tidsplanlegging. Prøv å dra ut fristen litt. Kvelden blir koselig.

Vekten 23/9-22/10

I dag argumenterer du i mot en venn, noe som gjør denne personen veldig overrasket. Du er sjeldent den som setter deg på bakbena eller skaper problemer for et samarbeid, men akkurat nå brenner du for en idé som du har og da gjør du alt for å drive igjennom denne ideen.

Skorpionen 23/10-21-11

Å bli sint hjelper ikke i dag, det er bedre å gjøre det på nytt og enda bedre denne gangen. Du vinner ikke på å ha et dårlig humør, feil skjer og det er bare å rette de opp igjen uten å bli irritert. I løpet av ettermiddagen får du et fint kompliment som gjør jobben vel verdt.

Skytten 22/11-21/12

Du skylder lystene dine på en venn, men han/hun er ikke den egentlige grunnen til at det som har skjedd har skjedd. Det er du som har endret på en situasjon og dett er derfor denne situasjonen har oppstått. Her gjelder det å se problemet for hva det egentlig er.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir overrasket når en kollega hører fra seg og vil treffe deg i dag. Dere pleier ikke omgås privat, men du liker denne personen og kan godt tenke deg å endre på det. Det har vært en periode med oppoverbakker den siste tiden, men det er du vant til.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag får du høre noe som forbauser deg, men som samtidig gjør deg veldig glad. Dette er en nyhet som kommer til å gi deg noe å tenke på fremover. På ettermiddagen unner du deg litt ekstra luksus i form av god mat og koselig selskap.

Fiskene 19/2-20/3

Lørdagen blir bra men det skjer ikke så mye. Om du kan så foretrekker du å være med kompiser istedenfor kjæresten din. Det virker som om du ikke er så opptatt av dine respektive akkurat nå. Kanskje er det bedre å finne ut av problemene enn å ignorere de.

Powered by Labrador CMS