Dagens Horoskop: Lørdag 16. Mars

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen byr på en ordveksling mellom deg og et familiemedlem. Du synes at han/hun stiller for høye krav til deg og han/hun synes du kunne prestert litt bedre enn du gjør akkurat nå. Kvelden blir veldig morsom og veldig sen.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en intensiv lørdag som ikke gir rom for noe hvile. Ettersom du vet at det kommer til å bli en stressende dag og en lang kveld, sørger du for å lade battteriene allerede fra morgenen av. Kvelden byr på nye og koselige bekjentskaper.

Tvillingene 21/5-20/6

Lørdagen handler om å hvile ut og ta hånd om deg selv. Den siste tidens stress tar på og du har behov for å bare være denne lørdagen. Kvelden byr på en hel utfordringer som har med en fritidsinteresse å gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

Du har sett frem til denne lørdagen av ulike grunner og den kommer til å bli akkurat like morsom som du hadde forventet deg. Det blir full fart, sladder og masse latter. Idag omgås du med de mennneskene du liker best akkurat nå og det er det som gjør denne dagen så perfekt.

Løven 23/7-22/8

Du har en ambisjon om å være i sentrum idag. Du vil synes og merkes. I løpet av dagen deltar du i en konkurranse av noe slag og ettersom du er så gira på det meste akkurat nå, kommer du trolig til å prestere bra. Kvelden blir fortryllende.

Jomfruen 23/8-22/9

Du drar deg unna på formiddagen for å få litt til å finne ut av din minst sagt dårlige økonomi. Om du bare setter opp et budsjett og holder deg til det, kommer du til å få orden på dine regninger innen et par, tre måneder.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en morsom og utviklende dag der du lærer deg noe nytt. Du har som oftest veldig lett for å lære nye ting om du bare lytter, så sørg for å være mer oppmerksom. Kvelden handler om å planlegge sommerferien.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er ikke i humør til å gjøre kjedelig ting, så du overser hybelkaninene hjemme og finner på noe gøy i stedet. Det blir en fantastisk lørdag med en kreativ dag og en sen kveld. Det finnes mulighet for å møte nye mennesker idag.

Skytten 22/11-21/12

Idag prøver du å lade batteriene før du omgås med venner, men humøret ditt går fremdeles mye opp og ned. Du er litt lei deg for at ingen av dine nærmeste trøster deg og sier at alt kommer til å bli bra. Kvelden blir tross alt ganske koselig.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag er du i et strålende humør. Du har klart en tøff uke med tester, drama og en hel del jobb. Når du er klar for å ha det gøy, er du på ditt mest uimotståelige. Din tørre humor og din herlige personlighet, får vennene dine til å ha det bra. Kvelden blir vill, men morsom.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en herlig lørdag å se frem til. Den begynner med at du får hvile deg ordentlig. En interesse som er relatert til en sport dominerer dagen, men på kvelden er det venner og fest som gjelder. I løpet av kvelden får du høre litt sladder og du får treffe nye, morsomme mennesker.

Fiskene 19/2-20/3

Idag tenker du vise at du kan være munter og sjarmerende. Det har vært litt mye turbulens rundt deg den siste tiden, så denne lørdagen vil du bare ha det gøy, omgås med venner og nyte nuet.

Powered by Labrador CMS