Dagens Horoskop: Lørdag 16. Mai

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne lørdagen bruker du på en av dine favoritter. Det blir en fantastisk og aktiv dag der familie eller venner står i fokus. I løpet av dagen får du høre en nyhet som virkelig sjokkerer deg. Det handler om en venn som er forelsket eller som vil skilles.

Tyren 20/4-20/5

Du tar det ganske med ro denne helgen. Lørdagen handler om å hente seg inn etter en intensiv uke. Du har noen mindre prosjekter på gang som du prøver å bli ferdig med. Kvelden handler om å våge å ta for seg.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er mer spontan enn du pleier å være denne lørdagen. Du er vanligvis en mester i å improvisere, og i dag er du helt vilt impulsiv. Det er våryrheten som blomstrer opp inni deg og som gjør at du virkelig vil ta dagen som den kommer.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en rolig innledning på lørdagen, der du dagdrømmer deg bort. Mye i livet ditt handler om følelser og vennskap. Du har innsett at du må ha tålmodighet og en hel del viljestyrke, om du skal få det du har lengtet etter.

Løven 23/7-22/8

Du innser at du har fått konkurranse. Det er flere enn du som vil vinne en viss persons hjerte og du begynner å innse at du har lite å tape på å ta deres relasjon til neste nivå. Det eneste du er redd for, er hvordan du skal gjør dette uten å risikere vennskapet deres. Ta små, men tydelige steg vekk fra "vennesonen".

Jomfruen 23/8-22/9

Du er i et strålende humør denne lørdagen. Det finnes ingenting du ikke kan oppnå. I løpet av dagen utfordrer du deg selv til å gjøre noe du har villet gjøre lenge, men som du har vært litt for treg til å ville teste ut. Du synes det er gøy å tøye grenser.

Vekten 23/9-22/10

Denne lørdagen bruker du på utendørsaktiviteter. Det blir en bra og intensiv lørdag der du sovner lett på kvelden. En nyhet om en slektning blir en stein som faller fra dine skuldre. Kvelden handler om et økonomisk dilemma.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er veldig nøye med å være ærlig i dag, du vil ikke gi falske forhåpninger. Selv om du ikke vil såre denne personens følelser, må du være ærlig. For deg handler ekte vennskap om å kunne si både bra og ille ting til hverandre.

Skytten 22/11-21/12

I dag har du det litt bedre. Ditt dårlige humør har kanskje ikke forsvunnet helt, men det er i hvert fall undertrykt for øyeblikket. Et fint kompliment får deg til å rødme i dag. En gammel flørt hører plutselig av seg igjen.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag har du en del å gjøre og timene flyr avgårde. Dagen handler om å avslutte visse prosjekter og om å starte på nye. Kvelden handler om å treffe en viss person selv om du knapt tør innrømme ovenfor deg selv at du vil møte denne personen.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en rolig og ganske produktiv lørdag der du rekker en masse mindre prosjekter hjemme. I løpet av dagen får du nyheter om en slektning som gjør deg litt urolig. Kvelden blir koselig og passe sosial.

Fiskene 19/2-20/3

I dag sliter du med sterke følelser. Du har vanskelig for å erkjenne ovenfor deg selv hva det er du egentlig vil ha, når du burde være fornøyd med det du har akkurat nå. Du er en person med intensive følelser og det har du akkurat nå.

Powered by Labrador CMS