Dagens Horoskop: Lørdag 15. Mai

Slik blir din lørdag

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å finne tilbake til den samme bekymringsløse innstillingen som preget gårsdagen, men negative tanker smyger seg på. Din største bekymring er at du er urolig for ting som oppleves usikkert eller som du ikke kan påvirke. Prøv å tenke mer positivt.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir ganske morsom og intensiv, og du holder et relativt høyt tempo. Du føler at du gjør fremskritt med et prosjekt i hjemmet, og det gjør deg godt. I løpet av dagen diskuterer du også visse detaljer med familien. Det handler om en reise, flytting eller en annen forandring.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å måtte si nei til ting du faktisk vil gjøre. Det gjør deg frustrert at døgnet ikke har mer enn 24 timer, og at du må sove i flere av dem. Akkurat nå er det så mye som skjer, og du vil ikke gå glipp av noe.

Krepsen 21/6-22/7

Denne lørdagen blir ganske rolig. Du fokuserer mye på hjemmet og familien. For deg er dette en viktig pause i en hektisk hverdag. Du har behov for å samle energi og finne tilbake til deg selv igjen. Kvelden handler om god mat og godt selskap.

Løven 23/7-22/8

Akkurat nå har du mer energi enn hva du kan bruke opp. Dine venner blir matte av alle dine forslag på ting dere kan gjøre. Du er påvirket av Solen, og som regel er dette positivt, men det gjelder å finne riktig måte å kanalisere all ekstra energi, og bruke den til noe positivt.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir aktiv og du får gjort unna mye, spesielt på morgenen. Jomfruen er vanligvis ganske pigg om morgenen, og dette er din stund for deg selv. Det er da du planlegger fremtiden, avslutter prosjekt i hjemmet og sørger for å strukturere livet ditt.

Vekten 23/9-22/10

I dag prøver du å rekke mange ulike ting, og det kan bli ganske stressende. Du glemmer bort at denne fridagen faktisk burde inneholde litt fri. Du har behov for å senke tempo, og hente deg inn mentalt. For deg er det ekstra viktig med balansen mellom jobb og hvile.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen byr på flere overraskelser, og det gjør denne lørdagen ekstra spesiell. Det var lenge siden du ble så tatt på senga på en positiv måte. Pass på å følge strømmen, og nyt at det ikke er du som som må ta initiativet for en gangs skyld.

Skytten 22/11-21/12

Du maser mye på en slektning, men verken gode råd, advarsler eller tomme trusler biter på. Denne personen er veldig sta, og har nå bestemt seg for noe du mistenker at vil ende med en katastrofe.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir en blanding av hvile og aktivitet. Du har det som aller best når har ting å gjøre, uten at det blir stress. Kvelden handler om godt mat, familie og fremtidsdrømmer.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en passe hektisk dag der du får opp farten allerede fra morgenen. For en gangs skyld har du masse energi, og du tar godt vare på denne. I løpet av dagen får du også muligheten til å velge mellom to spennende aktiviteter.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å fokusere fremover. Det blir en bra dag som du gjerne tilbringer med venner. Dersom du har en partner kan det bli en viss irritasjon. Han/hun føler noen ganger at du foretrekker venner fremfor seg selv. Det virker vanskelig å omgås alle på en gang. Det er ulike personer som ikke alltid kommer overens.

Powered by Labrador CMS