Dagens Horoskop: Lørdag 15. Juni

Lørdagens horoskop.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes en mulighet for at du hører et rykte som gjør deg forstyrret idag, du bør gå til bunns i dette og ikke tenke for mye. Å uroe seg gir deg ingen svar. For øvrig blir det en morsom og litt gal lørdag hvor du bruker for mye penger.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en dag hvor du fokuserer på det mest nødvendige. Du føler deg flink og du gir deg selv en liten belønning etter hvert avsluttet prosjekt. Tyren fungerer best om han/hun blir belønnet og ikke straffet. Om man prøver å drive en tyr med pisk, gir det som oftest motsatt effekt.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en ganske interessant dag hvor du lykkes med å overtale en slektning eller venn til å være litt mer vågal enn vanlig. Dagen idag handler om frihet til å være kreativ og impulsiv. I løpet av dagen gjør du en interessant oppdagelse.

Krepsen 21/6-22/7

Du har innsett at det beste du kan gjøre akkurat nå er å slutte å krangle og prøve å gjøre det beste med det du har. Om du bare er oppmerksom og søt, kommer du så mye lengre enn om du prøver å gjøre partneren din sjalu.

Løven 23/7-22/8

Ingenting er så enkelt i livet ditt akkurat nå. Du har en tendens til å tulle det til uten at du helt vet hvordan du får det til. Tross dramaet, misforståelser og en del sterke argumentasjoner, blir det en morsom og innholdsrik lørdag hvor du satser på vennskap og underholdning.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er som du er idag og det kan være litt forvirrende noen ganger. Månen påvirker deg mye akkurat nå og gjør at følelsene dine ligger på utsiden av kroppen. Dette kan være bra for den jordnære jomfruen for å komme ikapp med din følsomme side.

Vekten 23/9-22/10

Du prioriterer familien idag. Det har vært mye jobb og venner i lengre tid, så det er skjønt å omgås med de som står deg nærmest her i verden. I løpet av dagen prøver du å fokusere på små ting som har med et hjemmeprosjekt å gjøre.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt irritert på en venn idag for at han/hun avlyser i siste liten. Du vet at denne personen har mye å gjøre, men det hindrer deg ikke fra å føle deg litt bortprioritert. I dette tilfellet er det bra om du er rett på sak når det gjelder en venninne og at du våger å si det som det er.

Skytten 22/11-21/12

Idag er du lei deg. En nær venn har sagt noe til deg som du opplever som urettferdig, men du har samtidig en magefølelse av at det vennen din sier kan være delvis sant. Du prøver å prate med partneren din om dine tanker, men han/hun orker ikke helt å lytte til deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å lære seg nye ting og om å utfordre seg selv på mange ulike måter. Du er en person som fokuserer på å utvikles og det gjør at mange vil samarbeide med deg. Idag får du mange nye venner fra andre land.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ingen hemmelighet mellom deg og din partner og det synes du er deilig. Du trives med å kunne vise dine mindre attraktive sider uten at han/hun synes det er tøft eller blir irritert. Deres relasjoner handler om å ha en dypere forståelse.

Fiskene 19/2-20/3

Du føler deg distré idag. Tankene dine dreier seg om én person, men det er ikke den personen det burde handle om. Nok en gang opplever du at du sitter fast uten mulighet for å komme seg løs.

Powered by Labrador CMS