horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 15. juli 

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Denne lørdagen prøver du å samle familien rundt deg, men det kan by på vanskeligheter fordi alle har sine egne planer. For deg er det viktig å finne tid sammen og det gjør du ved å fokusere på aktiviteter som alle liker å gjøre, da blir det vanskeligere for dine nærmeste å si nei.

Tyren 20/4-20/5

Dagen starter tidlig og ender sent. Det er travelt og du har ikke tid til å hvile eller samle krefter mellom aktivitetene. Heldigvis er det en herlig sommerenergi i horoskopet ditt som gjør at du orker å fortsette, til tross for det høye tempoet.

Tvillingene 21/5-20/6 

Helgen starter helt feil. Du har høye forventninger til de neste dagene, men helt fra starten går det galt. Sykdommer eller dobbeltbestillinger legger en demper på planene dine. Plutselig må du tenke helt nytt og det gjør deg helt satt ut. Til tross for det blir dagen fin.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er det godt å tilbringe tid med den eldre generasjonen. Du har et sterkt behov for å gå tilbake til dine røtter akkurat nå, så en kaffe med en eldre slektninger eller en spontan lunsj med et søskenbarn er akkurat det du trenger nå. Kvelden byr på familiemorro.

Løven 23/7-22/8

Du har mange morsomme aktiviteter å velge mellom denne helgen, men i dag foretrekker du å gjøre ting med dine kjære og familien. Du liker å omgi deg med familie og venner, enten du er ute på eventyr eller bare koser deg hjemme.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar dagen som den kommer, og det er veldig ulikt jomfruen å være så spontan. Du er mest komfortabel om du har en plan for dagen, men akkurat nå påvirkes du av Krepsen og fokus er mer på familie og venner enn på aktiviteter og å lage lister.

Vekten 23/9-22/10

I dag tar du deg en pause fra all dramatikken. Du bestemmer deg for å gjøre så lite som mulig og bare nyte dagen. Det blir en familievennlig og koselig dag hvor du prioriterer deg selv, dine nærmeste og deres felles behov. Om kvelden vil du høre noe morsomt sladder.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne lørdagen innser du at du har et desperat behov for å være inaktiv. Det blir en skikkelig lat dag hvor du unner deg en siesta eller bare ligger på sofaen og leser. Det viktigste på i dag er restitusjon og opplading av batteriene.

Skytten 22/11-21/12

Du er glad for å være utendørs denne lørdagen. Har du jobbet denne uken føler du et sterkt behov for frisk luft og et miljøskifte. I dag ønsker du å tilbringe tid med mennesker som står deg nær, og det betyr at du avstår fra visse aktiviteter for å få mer tid til familie og venner.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag innser du at det er mange ting du har å gjøre i hjemmet, og du gjør ditt beste for å ta igjen det tapte. Det blir en intensiv dag der du gjerne lager to do-lister. Steinbukken elsker å være strukturert med lister, det gir deg en følelse av orden.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å komme seg et sted. Det kan være en lengre biltur, en reise hjem eller til utlandet. Dagen handler om mye frustrasjon, venting og forsinkelser. Her er det viktig at du smører deg med tålmodighet og ikke bryr deg om ting du ikke har noe med.

Fiskene 19/2-20/3

Du oppdager nye miljøer og nye mennesker i dag. Er du i utlandet blir det et skikkelig eventyr, eller det blir en mer hjemmekoselig utflukt av noe slag. I dag møter du en person som gjør sterkt inntrykk på deg. Dere har veldig forskjellige, men interessante meninger, og akkurat nå er du tiltrukket av denne typen personligheter.

Powered by Labrador CMS