Dagens Horoskop: Lørdag 15. August

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du puster ut denne lørdagen. Endelig er arbeidsuka over og du kan bruke dagen på det du vil. Dagen ser ut til å handle om en sport eller fysisk aktivitet av noe slag. Om kvelden er du invitert bort, men spørsmålet er om du orker å være sosial.

Tyren 20/4-20/5

Denne lørdagen får du veldig mye tid for deg selv og du blir litt handlingslammet. Som oftest går dagene så fort fordi du har så mye å gjøre, men i dag har du ingen planer og da vet du ikke hva du skal gjøre. Om kvelden får du virkelig gode nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å være klar for det meste. Stjernene kan rapportere om en merkelig dag som kommer til å ta mange underlige vendinger innen den tar slutt. Det eneste og beste du kan gjøre, er å møte akkurat denne lørdagen uthvilt og full av energi.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler deg ikke helt i humør til å omgås med dine vanlige kamerater i dag. Etter gårsdagen har du behov for tid til å tenke og å smelte inne alle følelser. Du har innsett at du ikke kan gå videre uten å finne ut av misforståelser som har bygget seg opp den siste tiden.

Løven 23/7-22/8

Det blir en ganske sen innledning på lørdagen. Du sover lenger enn du hadde tenkt og det gjør at du får styrke til en del aktiviteter som du har planlagt i dag. En venn hører av seg og vil gi deg råd når det kommer til noen følsomme temaer. Åpne ikke munnen før du har tenkt godt om.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant innledning på helgen. I dag skjer det ting du ikke hadde regnet med, samtidig som det blir akkurat den dagen du hadde håpet på. Det høres kanskje komplisert ut, og det er det også, men denne lørdagen har vært verdt å vente på.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt modigere enn vanlig denne dagen. Du gjør og sier ting som kan innebære en start på en konflikt, noe du vanligvis unngår som pesten. I løpet av kvelden får du høre en morsom nyhet fra en venn.

Skorpionen 23/10-21-11

Livet forandrer seg og det er ikke alltid like lett å henge med i svingene. Det blir en annerledes lørdag der du tvinges til å tenke over situasjonen du befinner deg i. Du har en del tunge, men nødvendige beslutninger å ta.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes ikke mye å gjøre med et rykte som har begynt å florere. Om du prøver å dempe dette ryktet, er risikoen stor for at du forverrer ting. Prøv istedet å ignorere det du hører, og fokuser heller på ting som gjør deg glad.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir høyintensiv og du presterer virkelig på topp. I dag viser du hvorfor du er en kraft å regne med og du beviser også at du har utviklet deg til tross for de usle forutsetningene du har hatt denne våren. I dag får du mye ros og en hel del gode nyheter. Kvelden blir skikkelig koselig.

Vannmannen 20/1-18/2

Du nyter litt ekstra denne dagen. Det ser ut til at du er utendørs en hel del og den friske luften får deg til å koble av. Steng av telefonen din og nyt det som skjer her og nå. Hverken familien din eller jobb er så akutt at det ikke kan vente til i morgen.

Fiskene 19/2-20/3

Denne lørdagen prøver du å rekke både nyttige og morsomme ting. Det blir en bra dag der du føler at du rekker alt du har planlagt, men du rekker også å bare ta det med ro og nyte litt. Kvelden blir romantisk.

Powered by Labrador CMS