Dagens Horoskop: Lørdag 14. September

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har behov for å hvile i dag, men det er for mye som må gjøres til at du skal kunne ta det med ro. Her gjelder det å finne de små gyldne øyeblikkene hvor du kan lukke øynene å ta deg en power nap på ti minutter.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir intensiv, spennende og morsom. I dag får du en positiv beskjed av noe slag og du blir glad. På ettermiddagen prøver du å ikke fundere så mye. Du vil aller helst leve i nuet. På kvelden prøver du å tenke litt i nye baner.

Tvillingene 21/5-20/6

Lørdagen handler om å være utendørs og om å ta vare på det siste av sommeren. Er ikke været samarbeidsvillig, bør du tenke litt nytt. Det viktige for deg i dag, er å få et miljøbytte. I løpet av ettermiddagen får du høre et interessant rykte.

Krepsen 21/6-22/7

Det gjelder å ha ulike veier for å nå frem til målet sitt. Gjennom å tenke kreativt og være litt fleksibel, kan du lykkes med planene dine og få mer tid til noe du synes er gøy. På ettermiddagen bruker du altfor mye penger på et unødvendig, men etterlengtet kjøp.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om venner og om å ha det gøy. Det blir en bra lørdag hvor du både rekker å være med venner og å hvile ordentlig ut. Pass på å ikke ta vann over hodet når det gjelder visse oppgaver. Det er bra å være ambisiøs, men hold det på et rimelig nivå.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen i dag byr på en masse morsomme nyheter. Det blir en interessant og ganske intensiv lørdag hvor fokuset ligger på visse valg du er i ferd med å ta. Et råd fra et familiemedlem kan spare deg for tid. Kvelden handler om familien.

Vekten 23/9-22/10

Du foreslår et kompromiss når det oppstår en het diskusjon mellom to familiemedlemmer som ikke tåler hverandre. Det viktigste for deg er at begge parter prøver å se problemet fra hverandres synsvinkel. Kvelden blir koselig og intim.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir kreativ og nyskapende. Du har en kunstnerlig visjon som du stadig utvider og forbedrer. Idag lærer du nye knep av en person som har mer erfaring enn deg innen et område, samtidig som du kan dele med deg av dine mer artistiske tanker.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å overtale en slektning til å la en venn få være med på en familieaktivitet. Du vil gjerne at vennen din skal komme nærmere familien din, men familien din er ikke så positiv til tanken. Husk at ting tar tid, og i dag bør du bruke tid på familien din, og ikke på vennen din.

Steinbukken 22/12-19/1

Du nyter en personlig seier i dag. Det handler om et hinder du selv har skapt, men som du fikser opp i ved å tenke annerledes. Du innser hvor mye vilje og styrke som finnes i deg når du først bestemmer deg for noe. Kvelden handler om et vennskap som bare blir sterkere og sterkere.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kjører berg og dalbane med følelsene dine i dag. Du er både fortvilet, håpefull og stolt i dag. Når en venn gjør et tap til personlig seier blir du ikke bare sjokkert, du blir også veldig stolt over denne personen. Kvelden handler om å ha det gøy sammen med venner.

Fiskene 19/2-20/3

Uten å bevisst vite om det, tar du en kontroversiell beslutning i dag. Du går imot alt som er etisk korrekt for å følge hjertet ditt. Vanligvis bryr du deg mye om hva andre mener og tenker om handlingene dine, men i dag blåser du blankt i andres meninger.

Powered by Labrador CMS