Dagens Horoskop: Lørdag 14. Mars

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en bra og fartsfylt lørdag. Du bruker deler av dagen på en hobby du har og løper tilfeldigvis på en venn du innser at du faktisk vil treffe oftere.

Tyren 20/4-20/5

I dag gjelder det å ha en plan for å rekke alt du skal. Du har mye du skal gjøre, men du må ikke glemme å ha det litt gøy samtidig. Dagen gir deg mye rom for egne tanker. Uansett hva du bruker dagen på, kan du la tankene vandre fritt. Kvelden blir herlig, sosial og utfordrende.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er bra om du holder et løfte du har gitt i dag. Du har altfor lett for å dra deg unna ting, aktiviteter og engasjementer akkurat nå. Pluto gjør deg lunefull. I løpet av ettermiddagen venter en venn på at du skal høre fra deg.

Krepsen 21/6-22/7

Du kan bli veldig følelsesmessig engasjert i dag, og det er både bra og dårlig for din del. Det er bra for deg å komme i kontakt med dypet av følelsene dine, men det er ikke så bra at de følelsene rører ved noe du vet ikke kommer til å skje.

Løven 23/7-22/8

Du blir sint på en slektning for at han/hun ikke tar hensyn til følelsene dine. Du vil at denne personen skal lytte mer til deg og forstå hva det er du vil. Han/hun tror at den kjenner deg bra, men i selve verket har dere begynt å vokse fra hverandre.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes noen du vil imponere i dag, men du har ikke så lett for å være uttrykksfull i ord, selv om du er flink når det kommer til å selge inn ting. Kanskje burde du tenke på dagens situasjon som et salg, men at forskjellen er at du ikke skal selge et produkt, du skal selge inn deg selv.

Vekten 23/9-22/10

Du blir frustrert over en venn som åpenbart lyver for deg, men som ikke ser noe problem med det. Du trodde dere bare var venner, men nå begynner du å fundere over om vennskapet kan være ensidig. For øvrig blir det en herlig dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Lørdagen handler om å utfordre seg selv og sin kreativitet. Akkurat nå har du idétørke og det gjør at mye du skaper begynner å se likt ut. Du må finne en ny form å uttrykke deg på. Tenk annerledes når det kommer til former og farger.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en litt annerledes lørdag. Det du hadde planlagt å gjøre blir innstilt, så du har mer tid til å gjøre det du egentlig vil. Spørsmålet er om du synes det er like fristende nå når du har denne muligheten. En venn du ikke har hørt fra på lenge, overrasker deg i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne lørdagen blir veldig intensiv og sosial på en og samme gang. Du har et fullspekket skjema fra du våkner til du legger deg om kvelden. En flørt har begynt å høre fra seg mer og mer. Du synes det er både morsomt, litt skremmende og spennende.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag kommer dine kulinariske evner til sin fulle rett. Du gir deg selv muligheten til å være kreativ uten noen rammer. Du synes det er gøy å imponere, men spørsmålet er om det virkelig er du som imponerer mest. Du innser at det finnes mennesker rundt deg som er minst like kreative.

Fiskene 19/2-20/3

Lørdagen blir intensiv og ganske aktiv. Du viser dine talenter innen en sport eller hobby. Du vet att du har ferdigheter, men dessverre lar du ofte latheten komme mellom og det hindrer deg fra å utvikle ditt fulle potensiale. I dag innser du hvor mye du elsker akkurat dette og du tar en viktig beslutning.

Powered by Labrador CMS