Dagens Horoskop: Lørdag 14. Desember

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en rolig og behagelig lørdag der fokuset ligger på å være sosial med venner og fikse litt til jul. Du er ikke så veldig opptatt av tradisjoner, men noen julegaver og litt julekos står på agendaen i dag.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en intensiv, men veldig koselig lørdag hvor du rekker å treffe mange mennesker men allikevel bruke en del tid på kjøkkenet. Det blir en helg som går i julens ånd. Du nyter å omgås med de som står deg nær. Ettermiddagen byr på gode nyheter og du føler deg veldig lettet.

Tvillingene 21/5-20/6

Lørdagen handler om å gjøre ting i riktig rekkefølge. Om du ikke begynner fra begynnelsen av, kan det bli kaos og du må gjøre det på nytt igjen. Om ettermiddagen blår du påminnet på hvorfor du ikke skal lyve. Du kan finne på å vikle deg inn i løgner, selv om det bare er snakk om at de av det hvite og uskyldige slaget.

Krepsen 21/6-22/7

I dag vil du fokusere på ditt, men det er ikke så lett når en person hele tiden stjeler oppmerksomheten din. Han/hun har en tendens til å trenge seg inn i tankene dine, hver gang du prøver å fokusere på viktigere ting. Tross denne distraksjonen, så lykkes du ganske bra med du skal.

Løven 23/7-22/8

Denne lørdagen blir du sint på en venn for at han/hun ikke snakker sant. Du vil at vennen din skal være oppriktig, men denne personen har vanskelig for å være ærlig fordi han/hun tror du kan bli såret. Vennen din prøver bare å tenke på dine følelser.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en del frustrasjon inni deg i dag, enten fordi du ikke er helt i form, eller fordi du har så mye å gjøre og du har innsett at du ikke kommer til å rekke alt du skal. Det blir en intensiv lørdag, som har med julen å gjøre.

Vekten 23/9-22/10

Du tør mer og mer for hver dag som går. Det gjelder en relasjon som du tidligere har vært usikker på, men som du begynner å føle deg trygg i. Det blir en bra og koselig lørdag, hvor du tillater deg selv å leve i nuet og ikke tenke på fremtiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes ikke mye å gjøre med den situasjonen du befinner deg i akkurat nå. Du har selv malt deg inn i et hjørne, og nå får du pent ta konsekvensene av oppførselen din. I løpet av lørdagskvelden får du høre litt oppmuntrende nyheter.

Skytten 22/11-21/12

Det er ikke mange som kan skryte av å være så populær som du er akkurat nå. Nyt all oppmerksomheten, for det er din dag i dag. Du trives best når du er i sentrum. Kvelden byr på en uventet flørt.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er helt klart din lørdag i dag. Alt går til og med over all forventning. Etter en periode hvor du delvis har hatt det tøft, fortjener du å føle deg uovervinnelig, om enn bare for en dag. Nyt en uforglemmelig lørdag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du passer på å skryte litt av en venn i dag. og det får du høre i etterkant. Han/hun er ikke så glad i oppmerksomhet, noe du irriterer deg voldsomt over. Kvelden blir morsom og gøyal. Gode nyheter forgyller denne lørdagen.

Fiskene 19/2-20/3

Du er så irritert på en venn at du tror du skal eksplodere, men du holder allikevel følelsene dine inni deg. Egentlig handler det om at du ikke vil være ensom med vennen din, men om du ikke sier i fra så kommer du bare til å bli enda mer irritert, og det er ikke bra for deres forhold.

Powered by Labrador CMS