Dagens Horoskop: Lørdag 13. mars

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har litt å tenke over i dag. Dette er noe du har skjøvet på, fordi du har vært så usikker på fremtiden, men nå er det på tide å ta et valg. Kvelden handler om vennskap og tillit.

Tyren 20/4-20/5

Det blir stadig mer utfordrende å beregne kostnader i forhold til jobb. Uansett om dette er ditt ansvar, eller sjefen sitt, så påvirkes du daglig av dette. I dag får du en etterlengtet beskjed som vil gjøre ting lettere fremover.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er lite du får sagt eller gjort for å forandre valget en venn har tatt, du må bare leve med det. Det ligger i din natur å ville involvere deg, selv i ting du ikke har ne med å gjøre. Dagen handler om å gi din venn den tilliten og friheten han/hun trenger for å gå sin egen vei.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ganske frustrert i dag. Du har oppdaget en hemmelighet som en venn har holdt for eg, og det skuffer deg. Du kan ikke forstå hvorfor han/hun har holdt dette hemmelig. Det kan ha å gjøre med at du ikke alltid er like flink til å holde på en hemmelighet, selv om du prøver.

Løven 23/7-22/8

I dag er du så mye utendørs som være tillater. Det blir en energisk og herlig dag, der du får muligheten til å vise hva du er god for. Kvelden handler om å se bort fra en person i en ganske lang periode fremover. Omstendighetene gjør at dere ikke kan treffes.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er virkelig driv i deg når det kommer til det økonomiske akkurat nå. Du vil gjerne begynne å spare, sette opp budsjett og se over ulike utgifter. I dag tilegner du en stor del av dagen til å planlegge den kommende våren.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir kanskje ikke helt som du hadde håpet på, men den blir koselig og avslappende. Du får muligheten til å hvile ordentlig ut i dag. Kvelden handler om familien og en felles beslutning som dere må ta.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne dagen tilegner du til en hobby, gjerne utendørs om mulig. Du setter pris på frisk luft, ettersom det hjelper deg til å fokusere bedre. I dag setter du også en form for personlig rekord, og dette gjør deg veldig fornøyd.

Skytten 22/11-21/12

En venn er lei av at dere aldri finner på noe når dere møtes. Deres vennskap har nådd så langt at dere er tomme for ting å prate om, og nå blir denne personen rastløs av å omgås uten å ha noe å gjøre. Selv trives du med dager uten full aktivitet.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en annerledes dag, med fokus på både jobb og en hobby. Du har satt deg noen mål, og gjort det du trenger for å nå dem. Når Steinbukken først har bestemt seg for noe, så er den nærmest ustoppelig. Kvelden handler om en forelskelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en bra og produktiv dag, der du gjør noe som både er praktisk og hyggelig. Du får muligheten til å gå gjennom gamle minner, kanskje i form av bilder eller annet. Samtidig som du ser tilbake på enklere tider, så rydder og skaper du orden i hjemmet. Kvelden handler om god mat og fellesskap.

Fiskene 19/2-20/3

Du gjør kanskje ikke så mye i dag. Men du omgås familie eller nære venner, noe som gir deg positiv energi. Du har det bra når du er sammen med disse menneskene, og da trenger det ikke å skje så mye for at du skal være lykkelig.

Powered by Labrador CMS