Dagens Horoskop: Lørdag 13. Juni

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne lørdagen blir en smakebit på hva sommeren har å by på. Dette er litt hva du har gått og ventet på. I løpet av dagen får du høre rykter som både roer deg og gjør deg bekymret. Du er urolig for en venns stahet. Han/hun har et enormt markeringsbehov.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir veldig harmonisk. Om du er på jobb har du en del å gjøre ellers pusler du gjerne hjemme, men i et behagelig tempo. På kvelden ser du frem til koselig selskap og god mat. Det blir en ganske så sen lørdagskveld.

Tvillingene 21/5-20/6

Du kan bli ganske så grinete når du ikke får det som du vil, spesielt nå når du blir påvirket av Jorden. Husk at det kan være bra å møtes på halvveien noen ganger. I løpet av dagen kan en konflikt mellom deg og en eldre slektning eskalere.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes ulike måter å håndtere de kravene som stilles til deg akkurat nå, og det beste er å reagere voksent, finne ut av konflikten og være der for vennen din. Akkurat nå lever du mye i nuet og det gjør at du i perioder kan være ganske så barnslig og iblant til og med litt egoistisk.

Løven 23/7-22/8

Det blir en minnerik lørdag på mer enn en måte. Du innser noe om deg selv, men du innser også noe om en annen person. Dette blir viktige puslebiter som på sikt kan lede til at helhetsbildet klarner. Kvelden blir litt vel festlig og altfor sen.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å vise hvem du er i ulike sammenheng. Du er i bunn og grunn en ganske så praktisk person som foretrekker å være bak kulissene fremfor å skinne på scenen, men i dag blir rollene byttet ut og du oppdager hvor gøy det kan være å være i fokus noen ganger.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes ulike måter å håndtere konflikter på og du velger å enten prøve å megle eller å helt enkelt dra deg unna ettersom du virkelig hater når folk ikke er enige. Du har vanskelig for drama og folk som lager scener, og det merkes på oppførselen din i dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen går i så rasende fart at du knapt klarer å følge med. Du har både gjøremål og morsomme aktiviteter å se frem til denne dagen. Din kreativitet stilles på prøve og nok en gang beviser du at du er en person som kan tenke utenfor dine faste rammer.

Skytten 22/11-21/12

Denne lørdagen prøver du å megle i en konflikt som du egentlig ikke har noe med. Det kan gå på to måter, du blir enten hyllet for å være en fredsmegler eller (mer trolig) så forverrer du situasjonen ved å blande deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en herlig og aktiv lørdag der du holder et høyt tempo. Du ler mye denne dagen og du får også ut dine aggresjoner på en bra og kontrollert måte gjennom en sport eller konkurranse. I dag vil du bevise nok en gang at du er den beste.

Vannmannen 20/1-18/2

Du gir ikke opp denne lørdagen, men tvinger deg selv til å ferdiggjøre et prosjekt selv om du egentlig ikke har så lyst. Du vet at du må prøve å være litt effektiv om du skal nyte ettermiddagen og kanskje den brukes på en hobby.

Fiskene 19/2-20/3

Du tvinger deg selv til å legge uroen din bak deg og begynne å se fremover istedet. Det finnes mye bra i livet ditt akkurat nå, men det finnes også en del som har med hjertet ditt å gjøre. Du har vanskelig for å gi slipp på fortiden, til tross for at du prøver å overbevise deg selv om at den delen av livet ditt nå er over.

Powered by Labrador CMS