Dagens Horoskop: Lørdag 13. April

Sik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en fortryllende lørdag der alt går som det skal. Du nyter dagen og alt som skjer rundt deg. Mye ser ut til å dreie seg om en fritidsinteresse eller en sport av noe slag.

Tyren 20/4-20/5

Du har en del å gjøre denne lørdagen, men når du er klar med alle gjøremål, passer du på å skjemme bort deg selv litt ekstra. Ingen vet å virkelig nyte som en ekte Tyr. Kvelden byr på god mat og koselig selskap.

Tvillingene 21/5-20/6

Idag unngår du å si sannheten til en venn. Du vet at han/hun kommer til å bli skuffet, men samtidig kan du ikke forandre på noe slik ting er akkurat nå og du må bare bite i det sure eplet. Kvelden blir koselig.

Krepsen 21/6-22/7

Du har bestemt deg for å være med på en aktivitet, fest eller middag idag men du vil egentlig ikke fordi du er så trøtt. Du burde prøve å skjerpe deg når det gjelder sovevanene dine, slik det er nå, så er du opp for sent og da kommer du deg ikke opp om morgenen igjen.

Løven 23/7-22/8

Dagen idag byr på ulike utfordringer du ikke kan si nei til. I løpet av dagen får du mulighet for å omgås med en gjeng du ikke ser så ofte. Det blir en koselig kveld, selv om noen mangler.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt vel stressa idag og da kan det hele gå feil. Du er så innstilt på en prøve, test eller utfordring av noe slag at du helt glemmer alt rundt deg. Dagen handler om å fullføre visse oppdrag for å komme ytterligere et steg videre. På kvelden er du ganske så fornøyd med egen innsats.

Vekten 23/9-22/10

Du lover veldig mye akkurat nå, men spørsmålet er om du kan holde alle løftene dine. Det er enklere mange ganger å svare ja enn å svare nei på et spørsmål, men det kan gi konsekvenser når du ikke kan leve opp til omgivelsenes forventninger.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne dagen kan oppleves som litt lang og kjedelig, men på en måte passer det deg bra. Du behøver et avbrekk fra jobb og litt hvile kommer til å hjelpe deg med å samle krefter og hente deg inn etter en lang uke.

Skytten 22/11-21/12

Du tror at du kan leve opp til alles forventninger, men idag føler du at du faktisk ikke orker å være den snille, morsomme og sjarmerende personen du pleier å være. Du vil være i fred og bare ta det med ro. En venn muntrer deg opp og gir deg et fint kompliment.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er skikkelig gira på en utfordring idag og det kommer virkelig til å gi uttelling, men det blir ingen enkel seier og du blir nødt til å jobbe for å nå målene dine. På kvelden er du trøtt, men fornøyd. Det finnes til og med en mulighet for at du orker å omgås med venner på kvelden.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er utrolig stolt idag. En venn, slektning eller kollega gjør det bra, men det er ikke bare prestasjonen i seg selv som gjør deg stolt, men også utviklingen og ha han/hun har klart å få til den siste tiden. Kvelden byr på hjemmekos og god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Idag tenker du ikke akseptere et nei for et nei og du gjør alt du kan for å møte en viss person. Denne personen er egentlig for trøtt til å ville møte noen, men du inngår et kompromiss og kommer innom med godteri og et bra filmforslag. Det blir en veldig koselig kveld.

Powered by Labrador CMS