Dagens Horoskop: Lørdag 12. Oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å utsette noe du vet du må få gjort. Du har alle mulige unnskyldninger for å få slippe, men til slutt må du allikevel ta tak i det. Du vinner ingenting på å putte hodet i sanden. Kvelden blir koselig.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir en kombinasjon av nyttige og underholdene ting. Du har mye å gjøre og du sørger for å kombinere de med morsomme og kreative innslag. I løpet av ettermiddagen tar du en pause og slapper av. Kvelden ser ut til å bli ganske så romantisk.

Tvillingene 21/5-20/6

Du knytter nye bekjentskaper og det føles veldig bra. Takket være din sjarm og den lette innstillingen til det meste i livet, har du lett for å få venner. I dag får du også oppleve noe som du kommer til å huske lenge.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir skuffet over en person som ikke gjør det beste ut av situasjonen, og som surrer det til for seg selv. Alle går på litt motgang i ny og ne, men du har lettere for å komme deg opp på hesten igjen og det gjør deg sterkere som menneske.

Løven 23/7-22/8

I dag er du skikkelig lat. Kanskje du ikke en gang kommer deg opp av sengen, om du ikke blir tvunget til det. Det finnes få personer som virkelig kan nyte å gjøre ingenting, men Løven vet akkurat hvordan han/hun skal få det meste ut av dagen uten å løfte en finger.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag prøver du å resonnere, argumentere og overtale en venn til at han/hun skal tenke seg om litt. Dette er en sta person, men du kan være like sta når du er overbevist om at du har rett. Vinneren av denne tvisten blir den personen som brenner mest lidenskapelig for sin sak.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å ta små steg og om å våge å være forsiktig. Den siste tiden har du vært veldig modig i mange sammenhenger, men du føler at det er din tur til å få være forsiktig og å slippe å ta risikoer. Dagen i dag blir harmonisk og koselig, heller enn eventyrlig og spennende.

Skorpionen 23/10-21-11

Du må ikke bli skuffet over en venn for at han/hun ikke forstår seg på dine resonnementer. Dere to er veldig gode venner, men dere er også veldig forskjellige og det gjør det nesten umulig for dere å diskutere følsomme temaer. Kvelden blir interessant, med en hel del drama.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver virkelig å nå frem til din venn i dag, men han/hun har blitt så innesluttet og du begynner å bli ganske så lei av å være den som må lirke noe ut av denne personen. Du vil at noen skal ta vare på deg og overøse deg med ømhet, akkurat nå føles det som om du bare gir og gir, uten å få noe igjen for det.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir intensiv, morsom og veldig varierende. Du møter verdig motstand i en intern konkurranse, men det er vinnerinnstinktet ditt og fremfor alt din stahet, som gjør deg hakket vassere. I løpet av dagen snakkes det mye om en reise. Kvelden kan by på en flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt forsiktig når du velger dine ord med omhu. Du vil få frem budskapet ditt, samtidig som du ikke vil trampe en venn, kollega eller slektning på tærne. Han/hun har en sterk integritet og liker ikke mennesker som legger seg opp i hans/hennes liv.

Fiskene 19/2-20/3

Akkurat nå går du og venter på at noe skal skje. Innerst inne vet du at det ikke kommer til å skje noe, om ikke du tar initiativet til det selv. Men for den litt passive Fisken, er dette en vanskelig beslutning å ta.

Powered by Labrador CMS