Dagens Horoskop: Lørdag 12. Juni

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å ta gode initiativ. Den handler også om å være der for en venn som trenger dine råd og støtte. Du synes vanligvis det er vanskelig å vise empati, selv med dem du kjenner, men denne personen får frem en mykere side av deg.

Tyren 20/4-20/5

I dag har du fullt opp. Du er i ferd med å avslutte et prosjekt, og det kommer til å ta opp store deler av denne dagen. Du føler at du har kontroll, men du er også ganske sliten etter en tøff uke. På kvelden er du gjerne utendørs, kanskje på en restaurant.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vil ta masse initiativ, men du er usikker på om timingen er rett. Det er så mye annet du burde avslutte før du drar i gang noe nytt. Akkurat nå påvirkes du av Væren, og da synes du det er mer spennende å starte nye prosjekter, enn å avslutte de pågående.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om en oppfordring som kan utvikles til en underliggende frustrasjon. Du og en viss person har alltid hatt vanskeligheter med bli enige, men den siste tiden har konflikten eskalert og nå er dere på grensen til fiender. Det handler både om konkurranse og at dere er svært ulike.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir bra og inspirerende. Du har mye å gi, og det vises gjennom hvordan du håndterer en konflikt. Du er rolig, metodisk og pedagogisk. Dette er vanligvis ikke din sterkeste side.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag ser du framover, og det er bra. Gjennom å være veldig fokusert så lykkes du ikke bare med å avslutte flere prosjekter i hjemmet, du påbegynner også flere morsomme ting. Kvelden ser ut til å by på en hyggelig sammenkomst, og kanskje en fest eller middag.

Vekten 23/9-22/10

Akkurat nå tenker du ikke hele veien. Du har en tendens til å bli impulsiv, og da agerer du uten å tenke. Du går på magefølelsen, og vanligvis holder det, men i dag er instinktet ditt uklart grunnet en influens fra Månen. Kvelden handler om vennskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vil gjerne få sagt ditt når en beslutning skal fattes i dag. Uansett om det handler om et lite valg i vennegjengen eller på jobben, så synes du det er viktig å ha muligheten til å påvirke. Skorpionen blir lett frustrert dersom du ikke føler at du ikke har kontroll.

Skytten 22/11-21/12

Du er uvanlig stille i dag. Det handler først og fremst om at du er usikker på hva en venn føler for deg, og du vil ikke avsløre hva du føler før du vet mer. Vanligvis vil Skytten unngå sosiale spill, men akkurat denne personen påvirker deg ekstra mye.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en herlig og lang dag å se frem mot. Denne lørdagen kommer til å kreve sitt, både fysisk og sosialt. Heldigvis er du på topp nå, og det gjør at du presterer på alle områder. På kvelden er det noen som er veldig flørtete med deg, og det overrasker deg.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag handler alt om å bli ferdig. Du har en deadline du jobber mot, og det er vanligvis det som må til for at du skal avslutte et prosjekt. Du blir aldri helt fornøyd, og må hele tiden rette på småting, men nå har du intet valg. Kvelden blir enkel, men hyggelig.

Fiskene 19/2-20/3

Det er noe du ikke kan si nei til i dag, så derfor velger du å ikke gjøre det. Du synes at det herlig å skjemme bort deg selv, enten med en gave eller en opplevelse. Det er lenge siden du unnet deg noe hyggelig.

Powered by Labrador CMS