Dagens Horoskop: Lørdag 12. Desember

Slik blir din lørdag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å rekke en viktig oppgave, men det blir ikke like enkelt som du hadde håpet på. Du har problemer med å finne flyt i jobben og det forsinker resultatet. Kvelden handler om familie og om å være sammen.

Tyren 20/4-20/5

Dagen flyr avgårde. Den begynner altfor tidlig og ender altfor sent for din smak, men du har det gøy og da er det vanskelig å si stopp. I dag får du høre litt slem, men ganske så underholdende sladder om en kollega eller sjef.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen i dag handler om å ta små steg i riktig retning. Prøv å ikke forhaste deg til et resultat. Bra ting tar tid, se på dette som en tålmodighetsprøve. Kvelden handler om nære venner og god mat.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en hel del ting på gang i dag, men det ser ut til at du ikke føler deg helt pigg og da kan det bli vanskelig å rekke alt. Det er viktig at du lytter til kroppen din. Har den det dårlig, bør du bli hjemme uansett hva du egentlig hadde planlagt.

Løven 23/7-22/8

Du er ikke så tøff som du egentlig gir uttrykk for. Du er ganske så bløthjertet, spesielt når det kommer til ting som har med dyr og barn å gjøre. I dag får du høre en forferdelig historie som berører deg dypere enn du trodde den skulle gjøre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du må gjerne vise hvor mye du kan i dag, men unngå å trampe på føttene til en følsom venn. Selv om det er gøy å briljere iblant, kan en viss person føle seg både krenket og overkjørt.

Vekten 23/9-22/10

Du må gjerne høre av deg til en venn som har glidd fra deg den siste tiden. Han/hun hadde virkelig satt pris på å høre fra akkurat deg, for denne personen har det ikke så bra akkurat nå. I dag vil du gi slipp på en gammel konflikt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om frisk luft og om å klarne tankene sine. Akkurat nå har du så mye å tenke på og du blir nødt til finne ut av hva du egentlig vil og hva du tror er bra for deg.

Skytten 22/11-21/12

Lørdagen handler om å se an tiden og om å ikke være for redd for å stikke seg ut og være annerledes. Det blir en bra, men ganske så intens dag der du lærer mye om deg selv og dine nærmeste. Kvelden byr på en overraskelse.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag vil du fokusere på hjemmekos og på å forberede deg for en test av noe slag. Til tross for at du har mye å gjøre, blir det en uvanlig koselig dag. Kvelden handler om nære vennskap.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er der for alle andre, men hvem er der for deg når du ikke har det bra? I dag oppdager du at du har en del venner og familie som både er villig til å støtte deg, men som også trøster deg og får deg til å se fremover.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en interessant og utviklende lørdag. Du fokuserer på det du må gjøre heller enn på det du vil gjøre. Kvelden handler om å være positiv. Ved å se muligheter og ikke problemer, vil du se realiteten i hvitøyet på en helt ny måte.

Powered by Labrador CMS