Dagens Horoskop: Lørdag 11. Juli

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne lørdagen vil du rekke så mye som mulig og det gjelder å tenke effektivt. Du har en ganske lang liste over ting du må gjøre, men du er ikke spesielt god på å planlegge tiden din. En venn fra jobb prøver å få litt mer kontakt med deg, du blir både glad og smigret.

Tyren 20/4-20/5

Det finnes ulike måter å møte et kritisk familiemedlem på. Prøv å beholde roen, og fokuser på en ting om gangen. Du kommer til å merke at det blir en koseligere stemning om du ikke blir sint eller oppjaget. Denne typen kritikk er noe du bare bør ignorere.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en rastløshet over tegnet ditt akkurat nå. Horoskopet ditt indikerer at du er frustrert over en reise som ikke blir noe av, og at du har altfor mye tid å slå ihjel akkurat nå. Bruk fantasien din og oppdag hvor vakre næromgivelsene dine er.

Krepsen 21/6-22/7

Du er egentlig en ganske romantisk person som har lett for å bli forelsket. Akkurat nå er du veldig smigret over en viss persons oppmerksomhet og det kan til og med være at du innbiller deg at du føler det samme, men egentlig finnes det en annen som du ikke klarer å gi slipp på.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å være sosial med venner og kanskje bruke dagen på en sport. Det blir en ganske koselig dag som går fort. I løpet av kvelden tenker du mye på å høre av deg til en venn, men du vet ikke helt hvordan du skal kunne foreslå at dere skal treffes uten at det blir rart mellom dere.

Jomfruen 23/8-22/9

Iblant er du impulsiv og et slikt øyeblikk oppstår i dag. Du lar deg dra med på en intrige som du egentlig ikke har noe med å gjøre. Det handler om at du er for nysgjerrig til å la være. Dette er dramatikk på høyt nivå.

Vekten 23/9-22/10

I dag blir du sint på en venn for at han/hun ikke vil lytte til deg. Du vil bare hjelpe, men vennen din mener du legger deg opp i ting du ikke har noe med å gjøre. Kanskje er det på tide å innse at tipsene dine ikke er velkomne. Kvelden blir underholdende.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tenker for mye akkurat nå og det er aldri bra. Skorpioner er drevet av følelser og bør lytte til magefølelsen heller enn å resonere seg frem til en beslutning. I løpet av dagen møter du et interessant menneske.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes en del ting du ikke kan forandre på, men du kan ikke ta tilbake det du allerede har sagt eller gjort. Selv om du vil stille klokken tilbake, så er det umulig, du blir nødt til å ta konsekvensene av dine egne handlinger. Det viktigste er at du lærer av dine feil.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag har du en del ting du må rekke å få ferdig og da gjelder det å planlegge dagen riktig. Du har et oppdrag hjemme som kan generere penger på sikt, men du må også få skvist inn litt tid til venner. Kvelden blir interessant.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å rekke det du har planlagt, men også om å kunne gjøre en spontan utflukt med familien. Du har behov for litt variasjon i hverdagen, spesielt om du fremdeles jobber. Kvelden byr på god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Det er lettere å bare følge strømmen enn å tenke over hva du egentlig føler akkurat nå. Du har så mye på gang i livet ditt at det egentlig ikke finns noe rom for selvransakelse. Kvelden handler om å bruke tid med din kjære.

Powered by Labrador CMS