Dagens Horoskop: Lørdag 11. Januar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne lørdagen prøver du å treffe en person, som du innser at du har begynt å bry deg om, mer enn du egentlig vil innrømme ovenfor deg selv. Etter å ha vært fra hverandre en tid, kjenner du en ekstra glede når dere sees igjen. Denne personen får deg til å føle deg bra, uten at du egentlig gjør noe.

Tyren 20/4-20/5

Du er høyst usikker på hvordan du vil feire en slektning eller venn som fyller år. Du vil gjerne gratulere, men samtidig vil du ikke at det skal bli noe oppstyr. Du synes det er skjønt å kunne være litt impulsiv denne lørdagen og ta ting som det kommer.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er sint og frustrert over å ikke få ut det som du vet du har å gi. Du prøver å finne alle mulige veier, men når det først gjelder, så låser alt seg for deg og du blir hemmet. Kanskje hadde det vært bra å prate med andre som har samme problemet.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler deg litt blyg i dag, merkelig nok, for du pleier aldri å være blyg En person du har kjent veldig lenge, lokker frem denne siden ved deg, etter alle disse år. I dag prøver du å overraske denne personen, men det blir ikke helt som du hadde tenkt deg.

Løven 23/7-22/8

Du vet hvem dine egentlige venner er, og i dag vil du vise en av de at han/hun er veldig spesiell for deg, selv om dere ikke møtes like mye som før. Det kan være at denne personen fyller år, eller at han/hun på en eller annen måte fortjener litt ekstra oppmerksomhet i dine øyne.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er punktlig i dag og derfor blir du irritert på en venn som ikke er det. Han/hun er ofte sen når dere skal møtes og du opplever dette som et tegn på nonchalanse. Det ødelegger litt av en ellers veldig koselig lørdag. Kvelden handler om økonomi.

Vekten 23/9-22/10

Du er ytterst usikker på hvordan du skal gjøre det med en venn som gir deg mer negativ energi enn positiv. Du vil ikke skuffe denne personen, samtidig føler du at dere har vokst fra hverandre under en lengre periode, og at dere ikke har så mye til felles lenger.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir glad når en venn foreslår at dere skal treffes, så glad at du helt glemmer alt annet du skal gjøre. Lørdagen byr på et dilemma, hvor du tvinges mellom å velge flere aktiviter, som alle er morsomme på ulike måter. Prøv å være rettferdig når du velger.

Skytten 22/11-21/12

Du vil virkelig vise en venn at han/hun ikke er glemt og derfor bestemmer du deg for å gjøre noe spesielt denne helgen. Du slår deg sammen med andre venner som tenker det samme. Det blir en skikkelig koselig lørdag.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er fast bestemt på å prestere denne lørdagen. En Steinbukk med mål skal man ikke gjøre opprør mot. Du gjør det du skal og du blir stolt over hvor langt du har kommet på så kort tid. Kvelden handler om vennskap, overraskelser og morsomme nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er så bestemt at du glemmer å være fleksibel i dag. For deg pleier dette vanligvis ikke å være et problem, når det kommer til å improvisere, men i dag tenker du ikke i det hele tatt på denne måten.

Fiskene 19/2-20/3

Det er vanskelig å si nei til et forslag du får i dag. Det handler både om mennesker som du mer enn gjerne vil treffe og personer du egentlig vil holde deg unna. Det blir en balansegang, men om du spiller kortene dine riktig, kan kvelden bli magisk.

Powered by Labrador CMS