Dagens Horoskop: Lørdag 11. April

Slik blir din påskeaften!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å omgås dine nærmeste så mye du kan. Selv om dere egentlig ikke feirer påske, blir det litt god mat og en koselig dag. Store deler av dagen handler om utendørsaktiviteter, i hvert fall om været tillater det.

Tyren 20/4-20/5

Du en en forsiktig optimist i dag, og det er bra. Dagen handler om familien, mat og et felleskap. Du har mottatt nyheter som gir deg håp om fremtiden.

Tvillingene 21/5-20/6

Iblant blir ting bare verre når du prøver å gjøre ting du har gjort feil om igjen. Visse vinner på at du trekker deg tilbake og prøver på nytt igjen, mer enn at du skal prøve å rette opp feilen i etterkant. Her gjelder det å tenke ut noe smart.

Krepsen 21/6-22/7

Lørdagen blir morsom og kreativ. Du omgås bare dine nærmeste, men det er mer enn nok for deg. Dagen handler om å feire i mindre skala, men også om å reflektere litt over den situasjonen vi har i verden i dag.

Løven 23/7-22/8

Du blir overrasket når en venn stiller et ganske påtrengende og overraskende spørsmål i dag. Selv om du vil vil være ærlig mot vennen din, er det i din verden forskjell på å være ærlig og å åpne seg helt. I løpet av dagen får du et spørsmål som gjør deg glad.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tenker mye over et forslag du har fått fra en venn eller bekjent. Det føltes ikke helt rimelig å hoppe på dette prosjektet for noen måneder sider, men situasjonen ser helt annerledes ut nå og du overveier å si ja. For øvrig blir det en koselig påskeaften.

Vekten 23/9-22/10

Du våger ikke være helt positiv till din venns forslag, selv om du håper på at dette skal ordne seg. Du er mer villig til å ta en dag om gangen enn hva vennen din er. I løpet av dagen får du høre en nyhet som kan være en smule urovekkende.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om familie og god mat. Det blir en rolig påskeaften som minner mer om hvordan man feiret før i tiden, enn de tradisjonene du er vant med de siste årene. Kvelden fører med seg gode nyheter som har med en venns familie å gjøre.

Skytten 22/11-21/12r

Dagen blir givende, men også litt stressende. Du har tatt på deg ganske mye ansvar denne påskeaftenen, enten det gjelder matlaging, rydding eller noe helt annet. I løpet av dagen får du hjelp fra et familiemedlem eller din partner. Kvelden blir herlig, men altfor sen.

Steinbukken 22/12-19/1

Selv om du savner alle de små påskeharene i dag, prøver du å kose deg så godt det lar seg gjøre. For deg er det viktig å tenke fremover og ikke fundere for mye over det som har vært. I dag får du et kompliment fra et høyst uventet hold.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mange jern i ilden i dag og du står på selv om det er påskeaften. I henhold til deg, kan all feiring vente til kvelden. En morsom nyhet og en overraskelse venter denne lørdagen. Kvelden blir koselig og veldig familiekjær.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir sint når du får høre et rykte som har med en venn å gjøre. Spørsmålet er hva som gjør deg mest opprørt; ryktet om din venn eller det faktum at det kan være sant. I løpet av ettermiddagen er det familien eller familiekos som gjelder.

Powered by Labrador CMS