Dagens Horoskop: Lørdag 10. Oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
Du vet hva du begir deg ut på denne lørdagen, så derfor bør du ikke bli overrasket om oddsen ikke er på din side i dag. Dette var litt av en sjanse å ta, og det kommer flere sjanser. Kvelden blir informasjonsrik.
Tyren 20/4-20/5
Du begir deg ut på et ganske så langsiktig prosjekt i dag, men akkurat nå er du litt rastløs og har behov for noe annet å tenke på enn jobb og problemer. Det blir en koselig og utviklende dag der du lykkes med noe helt nytt.
Tvillingene 21/5-20/6
I dag er en bra dag å shoppe på, det finnes en stor sjanse for at du lykkes med å gjøre noen skikkelig bra kupp, om du bare tenker utenfor ditt vante shoppingmønster. Kvelden blir ganske dramatisk med innslag av sjalusi og misforståelser.
Krepsen 21/6-22/7
Du er litt skuffet over en venn for at han/hun ikke støtter deg i dag. Du vet at denne personen ikke vil velge side, men du synes allikevel at det ar hans/hennes plikt å støtte deg. Kvelden byr på en skikkelig overraskelse.
Løven 23/7-22/8
Dagen flyr avgårde uten at du får spesielt mye gjort. Du føler deg litt irritert over en slektning som hele tiden skal vinne din sympati ved å være ynkelig og hjelpesløs. Du vet at denne personen kan mye mer enn han/hun er villig til å innrømme.
Jomfruen 23/8-22/9
Du må ikke føle deg beseiret bare fordi du ikke lykkes med det du hadde sett for deg i dag. Husk at for å bli bra på noe, må du mislykkes eks antall ganger. Ha tålmodighet med deg selv. Kvelden blir veldig koselig.
Vekten 23/9-22/10
Du har vanskelig for å si nei til en slektning når han/hun ber deg om hjelp. Du vet at det han/hun ber deg om er litt umoralsk, men samtidig forsvarer du deg selv ved at din rolle i det hele er så liten. I løpet av ettermiddagen får du høre noe veldig interessant.
Skorpionen 23/10-21-11
Du gjennomgår en form for indre forandring akkurat nå og det kan få deg til å bli ganske så avvaktende og litt fraværende. Det er som om ditt indre har behov for tid til å bearbeide visse ting og da orker du ikke være så sosial. I dag er en av de dagene der du har godt av å være litt alene. Skytten 22/11-21/12
Det skjer en del denne lørdagen, så gjelder å henge med i svingene. Det er mye på gang i privatlivet ditt akkurat nå og du har mange ulike aktiviteter planlagt for i dag. Kvelden handler om en diskusjon med en veldig sta person.
Steinbukken 22/12-19/1
Det blir en veldig rolig lørdag der du passer på å hvile deg og gjøre ting du vanligvis ikke gjør. Av en eller annen grunn har du måttet kutte ned på hvem du omgås med for en tid. Det løser du ved å være veldig sosial på telefon eller dataen istedet.
Vannmannen 20/1-18/2
Dagen handler om å vise respekt for mennesker som har det tøft akkurat nå. Iblant kan du være litt avvisende, uten at du helt mener noe ille med det. Kvelden handler om god mat og familie.
Fiskene 19/2-20/3
Dagen går veldig fort og du er glad for å slippe unna visse aktiviteter som plutselig har blitt innstilt. Du hadde ikke orket et så stressende skjema i dag. Du har ligget etter med søvnen og du har behov for tid til å hvile deg ordentlig.
Powered by Labrador CMS