Dagens Horoskop: Lørdag 10. August

Slik blir din lørdag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen blir koselig og sosial. Du omgås med venner og nyter til fulle å ha fri og slippe å fundere så mye over fremtiden. I løpet av dagen får du gledelige nyheter som får deg til å kontakte du kan dele de med.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir kreativ, men stressende. Du har mye å gjøre og begrenset med tid til å rekke alt på. I løpet av dagen bør du prøve å ta litt initiativ når det kommer til noe som har med hjemmet å gjøre.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å ikke le når en slektning prøver å være kunstnerlig til tross for at han/hun ikke helt har det i seg. Slektningen din er driftig, praktisk og veldig effektiv, men det blir ofte kaos når han/hun skal prøve å være kreativ slik som idag.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir sint på en person fordi han/hun ikke lytter til deg. Du har lenge prøvd å si din venn noe, men han/hun er for opptatt med andre ting til å legge merke til det du sier. Kvelden blir lang og kan by på en del diskusjoner.

Løven 23/7-22/8

Du blir overrasket over noe som skjer i bekjentskapskretsen din. Dette er det siste du trodde at skulle skje, men med hånden på hjertet så burde du ikke bli så overrasket. Du pleier være mer intuitiv enn som så. Denne gangen ble du helt enkelt bare tatt på senga.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som kan bli veldig frustrert når rutinene sprekker og det gjør de idag. Til tross for at du har vært nøye i planleggingen, skjer det noe på veien som gjør at dagen ikke ender slik du hadde sett for deg. Egentlig blir det bedre enn du hadde forutsett, men da blir du allikevel irritert.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å være frempå og om å våge å ta for seg i ulike sammenhenger. Du har talent og kunnskaper, men du er ikke alltid modig nok til å vise hva du sitter inne med. Idag får du mulighet for å ta over roret når det kommer til et ganske så betydningsfullt oppdrag.

Skorpionen 23/10-21-11

I løpet av lørdagen prøver du å samle fakta for å se om du kan finne ulike veier å sette sammen en oppgave på. Du aner at det finnes mer effektive og mer kreative måter å få frem et resultat på enn den måten du jobber på idag. Kvelden handler om å slappe av og kose seg.

Skytten 22/11-21/12

Du blir sint på en slektning som aldri ser din side av saken. Du mener han/hun alltid prøver å forskyve problemer og det gjør deg sint. I løpet av dagen får du mulighet til å treffe en person du har savnet veldig mye.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag er det fullt tempo fra morgen til kveld. Du har mye å bevise for deg selv og andre. Mange av drømmene dine for fremtiden avhenger av at du presterer idag. Kvelden blir herlig. Du føler deg på topp og ingenting kan stoppe deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du fokuserer på mindre prosjekter som har med hjemmet å gjøre idag. For deg er det viktig å komme i kapp med ting hjemme ettersom du ikke har den muligheten på hverdagene. Et spørsmål vekker en del funderinger når det gjelder høsten, reiser og jobb.

Fiskene 19/2-20/3

Du har begynt å skrive med en venn. Selv om det er helt uskyldig, føler du allikevel at du får litt dårlig samvittighet ettersom meldingene eller samtalene gjør deg gladere enn de burde. Du vet at du ikke er helt ærlig mot deg selv.

Powered by Labrador CMS