Dagens Horoskop: Lørdag 10. april

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en interessant og utviklende dag, der du utfordrer fantasien. Det handler om å våge å bryte normen, og skille seg ut for å nå dine mål. Du bekymrer deg vanligvis ikke for hva andre synes, men akkurat nå påvirkes du av Månen og det gjør deg mer engstelig enn til vanlig.

Tyren 20/4-20/5

Du må velge mellom to veldig hyggelig ting denne lørdagen. Det eneste negative er at du ikke kan velge begge deler. Det du velger handler til en viss grad om hvor eventyrlysten du kjenner deg, og hvor pigg du er. Uansett blir dagen bra, og kvelden veldig underholdende.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir tatt vare på i dag, og det elsker du. Det kan være familien, en partner eller dine venner som synes du fortjener det lille ekstra. Kvelden handler om å ha tålmodighet og være generøs.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en koselig og ganske aktiv lørdag å se frem mot. Du har planlagt ting på formiddagen, men ettermiddagen er ganske åpen, noe som er bra, for da kan du gjøre litt som du vil.

Løven 23/7-22/8

Du krangler en del med noen i familien for tiden. Det er som om dere ikke blir enige, uansett hvor mye dere prøver. Det er noe betent mellom dere, og kanskje trenger dere litt avstand slik at sårene kan gro.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir ganske irritert på en person som utelukkende oppfører seg dårlig. Denne personen forstår ikke hvorfor han/hun aldri inviteres til diverse happenings, og det spiller ingen rolle at du forklarer igjen og igjen. Det virker som om dere har kjent hverandre lenge, det er derfor dere fortsatt er venner.

Vekten 23/9-22/10

Du innleder dagen med et flertall aktive valg, og det er litt av en rekord for deg. Vanligvis unngår du situasjoner der du må velge, spesielt når du har dårlig tid. Nå inspireres du av en person som er flink til å velge bort negativiteten i sitt liv.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne dagen handler om å samarbeide for å komme fremover. Du er en individualist, og synes at det er vanskelig hver gang du må inngå kompromiss, men innser verdien av samarbeid i store og små grupper.

Skytten 22/11-21/12

I dag freser du til alle rundt deg. For lite søvn, og irritasjonsmoment på jobben har ført med seg at du står opp på feil fot. Det du trenger er en ny start. Legg deg til å hvile, gi deg selv en rolig formiddag, og unngå stress, fremfor alt.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er ganske rolig i dag, selv om det stormer inni deg av ulike følelser. Noen har tatt kontakt med deg opptil flere ganger. Du begynner å innse at denne personen ikke kommer til å gi opp håpet om at dere to skal finne tilbake til hverandre. Dette er noe du både drømmer om, og er redd for.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å endre rytmen i det du gjør. Det er mye som skal bli ferdig, og det tar den tiden det tar. Du har en tendens til å stresse eller skyve på ting. Akkurat nå er du i den fasen der du vil flytte på ting, og da må du tvinge deg selv til ikke å gjøre det.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en morsom og variert dag der du får mulighet til å gjøre noe annerledes og litt ubehagelig, men likevel spennende. Dagen utspiller seg hovedsaklig utendørs. Den friske luften gir deg mer modig enn til vanlig.

Powered by Labrador CMS