Dagens Horoskop: Lørdag 1. Mai

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er litt treg i hodet i dag i dag, og det finnes en sjanse for at du ikke orker å fullføre planene dine. Kvelden handler om å ta det med ro, og hvile. Du trenger å sove ut etter en sen kveld i går.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en magisk lørdag som begynner tidlig og slutter sent. Hele dagen handler om luksus, mat og å skjemme bort seg selv. Du tilbringer dagen enten med familie, eller venner.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av dagen sørger du for å gjøre små ting, gjerne utendørs, dersom du har balkong eller hage. For deg er det viktig med en kombinasjon av friluft og aktivitet. Det får deg til å slappe av. I løpet av dagen får du morsomme nyheter.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en interessant og utviklende lørdag der du får tid til masse, men samtidig ha det gøy. Du har mye å gjøre, så dagen går fort. En samtale med en venn forvirrer deg. Denne personen antyder ting, men vil ikke være konkret.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om utendørsaktiviteter, og å ha det gøy. Det blir en herlig, og veldig koselig lørdag. Du omgås gjerne med venner eller familie i dag. Du føler deg sosial, og vil gjerne møte mennesker. Kvelden blir festlig.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du lei av en person som alltid klager. Vanligvis har du masse tålmodighet med denne personen, men ikke i dag. Det er bra at du sier ifra. Denne personen burde vite hvor grensen går. I løpet av ettermiddagen kan du gjøre et skikkelig kupp!

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å være alert på små detaljer. Denne typen oppmerksomhet kan være forskjellen mellom å lykkes og mislykkes. Deler av dagen brukes på noe frivillig av et slag.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å prøve å forstå en venn som oppfører seg merkelig. Denne personen har hintet om at det ikke går så bra, samtidig som han/hun setter opp en lykkelig fasade, og påstår at alt er bra. Det er noe som ikke stemmer helt, og du prøver å finne ut av hva.

Skytten 22/11-21/12

Du er trøtt og lei av at et prosjekt aldri blir noe av. Det har blitt utsatt gang på gang grunnet den nåværende situasjonen, og tilslutt blir du ganske oppgitt. Ha tålmodighet, dette kommer til å få bein å gå på så fort restriksjonene slipper litt.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om deg, din familie og en herlig følelse av fellesskap. Det blir en strålende dag der du får muligheten til å teste ut nye ting. I løpet av dagen nyter du å sladre, planlegge, og spise masse god mat. Kvelden blir senere enn du hadde tenkt deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å skjemme bort seg selv på høyt nivå. Det blir en herlig og litt annerledes dag, der du nyter å ta det med ro. Ettermiddagen byr på masse god mat og drikke. Dersom du har mulighet deler du denne opplevelsen med familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du føler deg usikker på en viss person. Denne personen skifter hele tiden, og det gjør at du ikke slipper helt inn. Du vil at denne personen skal åpne seg, og at dere skal være fortrolige som før, men dessverre er det ikke lenger den typen nærhet mellom dere.

Powered by Labrador CMS