Dagens Horoskop: Lørdag 1. Juni

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag prøver du å ta det med ro og komme i balanse. Du har mange tanker som går rundt i hodet på deg, så da gjelder det å få tid til å fundere og reflektere. Dagen idag tilbringer du gjerne utendørs, fysisk arbeid og frisk luft hjelper deg med å rense hjernen.

Tyren 20/4-20/5

Du føler deg i ganske så bra form idag. Har du fri så fokuserer du på hjemmet og familien. Det blir en koselig, men rolig dag. Jobber du så holder du et okey høyt tempo. For deg er det viktig å rekke ting uten å stresse. Kvelden blir koselig og full av glede.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å ha det gøy og nyte nuet. Det blir en bra lørdag hvor du lykkes med å både gjør visse unødvendige innkjøp, skjemme bort deg selv og oppdatere deg på det siste sladderet. Du innser hvor mye du har gått glipp av når alt fokuset er på jobb.

Krepsen 21/6-22/7

Idag prøver du å dra igang en aktivitet, men de fleste av kompisene dine er litt trege. Det er som om de ikke helt orker å engasjere seg. Du tviler på om du skal kontakte en venn som det har vært litt opp og ned med den siste tiden, men bestemmer du deg for å gjøre det så kommer du til å få en skikkelig bra dag.

Løven 23/7-22/8

Idag er du i et strålende humør og du har mange gode ideer for aktiviteter. Du føler deg uvanlig inspirert og du vil utvikles både når det gjelder det praktiske og det teoretiske. Det finnes mye varme i horoskopet ditt nå. Som singel er du klar for kjærlighet.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne lørdagen handler om praktiske ting som har med ditt bosted å gjøre. Det kan være en forandring eller en oppussing hjemme, du byr kanskje på en leilighet eller så tilbringer du dagen med å piffe opp hjemme. I løpet av dagen får du nyheter som handler om en slektning.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en ganske interessant lørdag der en mindre diskusjon utvikler seg til en konflikt. Grunnen er en misforståelse som både du og din venn er for umoden til å se. Dere lytter ikke til hverandre ordentlig og prater forbi hverandre. Kvelden blir lett og kan by på en fest.

Skorpionen 23/10-21-11

I løpet av dagen prøver du å ikke la ditt temperament gå utover feil personer. Akkurat nå svinger humøret ditt veldig og det reflekterer det meste du gjør. I løpet av lørdagen får du en mulighet for å skape med hendene, du trenger noe som distraherer tankene dine litt.

Skytten 22/11-21/12

Lørdagen handler om vennskap, om sterke relasjoner og om å våge å vise følelser. Ofte setter Skytten opp en glad fasade selv om det kanskje ikke stemmer med hvordan du har det inni deg. Det finnes bare et fåtall personer som virkelig vet hvordan du har det når du er dårlig. Idag får du gode nyheter.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en overraskende lørdag på mange måter. Den handler om kjærlighet, lidenskap, misforståelser og drama. Til tross for alt som skjer rundt deg og som skjer med deg personlig, så blir det en skikkelig koselig dag du kommer til å huske lenge. Du blomstrer opp og du fortryller omgivelsene dine med humor og sjarme.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er ikke nødvendig å forklare seg for en slektning. Han/hun kommer allikevel til å forstå akkurat hva det er du går igjennom akkurat nå. For deg finnes det en del problematikk i privatlivet, men det er hinder som kan overvinnes med litt tålmodighet til alt ordner seg.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av dagen tar du en drastisk beslutning. Du kommer kanskje ikke til å iverksette den direkte, men du har bestemt deg og du vet at det bare er et tidsspørsmål før du gjennomfører denne forandringen som har med privatlivet ditt å gjøre.

Powered by Labrador CMS