Dagens Horoskop: Lørdag 1. Februar

Slik blir din lørdag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å unngå å treffe en person som har blitt litt klengete den siste tiden. Du har vanskelig for å si hva du føler rett ut, så derfor prøver du å holde deg unna istedet. For øvrig blir det en bra og passe aktiv dag.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir intensiv, på mer enn en måte. Du har mye å stå i, så det gjelder å holde et høyt tempo hele tiden. I løpet av ettermiddagen får du gode nyheter som har med enten jobb eller en bosituasjon å gjøre. Kvelden handler om å være med en person som du liker å omgås med.

Tvillingene 21/5-20/6

Du synes det er på tide at ting forandrer seg hjemme, men du vet ikke hvordan du skal kunne føre fram tankene dine uten at du vekker en hel del irritasjon hos den øvrige familien. Bruk sjarmen din og din fenomenale overtalelsesevne.

Krepsen 21/6-22/7

I dag har du vanskelig for å se om du kan gjøre noe rett i en viss sammenheng. Du prøver både med megling og med trusler, men ingenting fungerer når vennen din vel har bestemt seg. Få personer er så sta som vennen din er. Kvelden blir fortryllende, men litt vemodig.

Løven 23/7-22/8

Du håper virkelig du får rett, men du vet at det er ganske liten sannsynlighet for at det blir som du hadde tenkt deg. I løpet av dagen kan du få dårlig samvittighet for at du har glemt å feire eller gratulere en venn som fyller år.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er i et strålende humør denne lørdagen. Det meste går din vei akkurat nå og du føler at flaksen er på din side. Kanskje burde du kjøpe et lodd eller gjøre noe annet som du ikke pleier å gjøre. Kvelden blir koselig, sosial, men altfor sen.

Vekten 23/9-22/10

Du har masse ekstra energi i horoskopet ditt akkurat nå, så sørg for å utnytte det til din fordel. I løpet av lørdagen kan et forslag bli ganske så kostbart om du ikke har kontroll på alle alternativene. Vær litt økonomisk i dette tilfellet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan virkelig være kreativ når du vil, og i dag har du både ideene og energien til å gjennomføre dem. Det blir en herlig lørdag hvor fokuset ligger på en hobby du har. Ettermiddagen handler om å bli sett, og om å se andre.

Skytten 22/11-21/12

Du liker å diskutere med en venn, mens vennen din egentlig bare synes du er plagsom. Prøv å finne ut av hva slags humør vennen din er i, før du begynner å erte han/henne. I løpet av ettermiddagen får du plutselig innsikt i noe som gjør at du ser helt annerledes på en situasjon.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir intensiv, men koselig. Du er mer sosial enn du pleier å være og du innser at du har savnet veldig mye den siste tiden. En samtale eller sms fra en person, vekker sterke følelser i deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vet hva du vil og du er forberedt på å gjøre mye for at det skal bli som du hadde tenkt deg. I løpet av dagen får du mulighet for å få litt mer kjøtt på benet når det gjelder en idé du har. Du begynner å innse at denne ideen er fullt gjennomførbar.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir såret når du oppdager at noen av vennene dine treffes uten at du er med. Selv om dere ikke omgås så ofte, synes du allikevel at du burde få spørsmål om å være med. For øvrig blir det en koselig, men ikke så hendelsesrik lørdag. På impuls tar du kontakt med en gammel venn.

Powered by Labrador CMS