Dagens horoskop: Lørdag 1. august

Slik blir den første dagen i august...

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du snakker mye med en venn i dag og dere kommer på en ide som egentlig er galskap. Dette er noe du har hatt lyst til lenge, men verken har hatt tid eller resurser til å gjennomføre. Nå har du begge deler!

Tyren 20/4-20/5

Dette er din lørdag! Det handler om deilige bad, å nyte livet med venner og bare ha det gøy. Det blir en vekslende dag der du både rekker å skjemme bort deg selv og å oppdage nye mer kulturelle sider ved personligheten din.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen blir ikke helt som du hadde sett for deg, men den blir kreativ og lærerik. Du oppdager nye sider ved deg selv og får testet grensene og tålmodigheten din. Kvelden byr på latter og minner.

Krepsen 21/6-22/7

Alt har eksplodert i ansiktet ditt. Du bega deg innpå noe som skulle være en sommerflørt og kanskje et forsøk på å gjøre noen sjalu, men nå har du rotet deg bort i noe som du ikke kommer ut av. Du føler deg innestengt og overvåket.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å ta det med ro og forberede en plan. Du har flere alternativer, men det gjelder å ta initiativ og å ivertale om du skal få viljen din. Kvelden kan bli interessant og lærerik.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er noe du virkelig ikke vil gjøre i dag. Humøret er på topp og dy har blitt veldig modig. Dette takket være påvirkning fra væren på ditt tegn. Du tør å ta sjanser, både fysisk og følelsesmessig. I løpet av dagen får du forespørsel om å bli med på noe neste uke...

Vekten 23/9-22/10

Det blir ikke som du hadde tenkt i dag, men det blir bra på mange måter uansett. Du har mye å gjøre, og du har masse energi som du bruker på forskjellige vis. Kvelden blir rolig og behagelig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er forberedt på det meste i dag, men allikevel ikke forberedt på det som skjer. Det som skjer er så usannsynlig at du faktisk ikke kunne ha forberedt deg på det. Det blir en bra dag når du har fordøyd alle inntrykk. Kvelden byr på enda en overraskelse...

Skytten 22/11-21/12

Du vil så mye nå, men det gjelder å prøve å ikke stresse. Dette er ikke din sterkeste side. Når det skjer mye, blir du stresset og oppjaget. I ettermiddag får du høre sladder, som du må sjekke opp nærmere.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en morsom og annerledes dag. Du møter gamle venner som viser en ny side av seg selv. Du innser at det er kjemi mellom deg og en person du har kjent nesten hele livet og det overrasker deg. Dette var det siste du hadde ventet i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en fin dag og en herlig kveld. Dagen byr på eventyr og latter. Kvelden blir rolig, men sosial og hyggelig. Kanskje er det en familiesamling i kveld? Horoskopet ditt viser konkurranse av noe slag...

Fiskene 19/2-20/3

Du er engasjert i et prosjekt, og dette er bra! Du trenger å få jobbe med hendene slik at tankene får vandre fritt. Det er den beste måten å løse et problem på for deg, å la det få modne uten at du gruble for mye på det...

Powered by Labrador CMS