Dagens Horoskop Fredag 9. Oktober

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganska rolig fredag der du ikke har så mye å gjøre som du kunne ønske. Av en eller annen grunn har en eller flere aktiviteter blitt kansellert de siste dagene. Dette kan være en bra dag å planlegge den kommende våren på.

Tyren 20/4-20/5

Det skjer en del ting i livet ditt akkurat nå og på sett og vis synes du det er deilig med fredag, slik at du får helgen til å puste ut på. Akkurat nå er det mange som er urolige på arbeidsplassen din og du legger mye energi på å roe ned og trøste kolleger.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen i dag blir morsom og veldig utviklende på mer enn en måte. Du har mange utfordringer foran deg, men ingenting du ikke klarer om du bare ser litt fremover. Kvelden blir koselig og passe sosial.

Krepsen 21/6-22/7

Du tar deg selv på alvor akkurat nå og forventer at alle andre skal gjøre det samme, men tingen er at folk synes du er litt vel alvorlig. Prøv å slappe av og ta dagen litt mer som den kommer. Kvelden handler om kjærlighet.

Løven 23/7-22/8

Du har en del ting du må rekke denne fredagen og det gjelder å holde motet oppe, til tross for at du er litt trøtt. Du har problemer med å sove på kveldene eller du våkner midt på natten, og det har bare blitt verre den siste uken.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er fredag og på fredager er du alltid i så godt humør. I dag satser du på å omgås kolleger og venner som står deg nær. Et rykte om en kollega har begynt å sirkulere rundt og du blir litt sjokkert.

Vekten 23/9-22/10

I dag prøver du å ikke bli skuffet over at en sjef velger en annen enn deg. Du har lenge mistenkt at sjefen din har sine favoritter, men det er først nå du får det svart på hvitt.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen handler om enkle gleder og om å nyte livet. Akkurat nå tenker du hverken på fremtiden eller det som har vært, men prøver heller å leve i nuet. Det er litt av en overlevelsesstrategi å ta dagen som den kommer.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å dysse ned et rykte som har begynt å sirkulere rundt, men det er ikke så enkelt som du kunne ønske. Når denne typen sladder først får fotfeste, er det nesten umulig å bli helt kvitt den. Kvelden handler om den nærmeste familien.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har vanskelig for å erkjenne at du har havnet i en ganske så kinkig situasjon og prøver å oppføre deg som om alt er som vanlig, selv om du vet at det ikke er tilfellet. I løpet av ettermiddagen får du høre om en venn som har alvorlige problemer.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt sint og skuffet på noen som må kansellere i siste minutt i dag. Dette er noe du hadde sett frem til og derfor blir det ekstra tøft når det ikke lar seg gjennomføre. For øvrig blir det en behagelig og ganske så rolig fredag.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir mye å tenke på denne dagen og det gjelder å ha en plan. Du vet at du ikke har levert toppresultater den siste tiden, men alle har ned-perioder og akkurat nå er det din tur til å gå igjennom en av de.

Powered by Labrador CMS