Dagens Horoskop: Fredag 9. August

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne dagen handler om å få maks mulig ut av jobb. Du har drahjelp fra Mars og ekstra energi fra solen, så dagen burde bli enkel. I løpet av ettermiddagen foreslår du et treff med en venn du ikke pleier å omgås med. Han/hun er glad for ditt initiativ.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir ganske så stressende. Du er overrasket over hvilke personer som faktisk tar tak i jobben og hvilke som ikke gjør det. I løpet av dagen får du mulighet for å gjøre en utflukt av noe slag. Du synes det er gøy å få et miljøskifte.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er midt oppe i en masse aktiviteter, så du merker ikke at du har gått glipp av noe viktig. Dessverre kan denne feilen innebære at du må gjøre en masse ting fra begynnelsen av og det synes du er kjedelig. Kvelden handler om brutte løfter.

Krepsen 21/6-22/7

Idag er du litt roligere. Du har innsett at det er du selv som skaper mange konflikter i livet ditt. Du har bestemt deg for å sette en strek over det som har skjedd og begynne å fokusere fremover istedenfor. Det finnes spesielt en person du vil få en ny start med. Han/hun betyr for mye for deg til at du kan gi slipp.

Løven 23/7-22/8

Idag er du i et tullete humør og da gjør du ting som kan bli veldig irriterende for de som rammes av dine påfunn. Som flaks er, har du sjarmen din og den sletter over mange av dine opptog. På kvelden sørger du for å være alene med en person du vil være nær.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tenker litt baklengs idag og det skaper problemer for deg, spesielt om du jobber. Din omvendte logikk gjør enkle oppgaver kompliserte og det innebærer at du kanskje må jobbe overtid. I løpet av kvelden får du gode nyheter om noe som kommer til å skje i høst.

Vekten 23/9-22/10

Idag er det viktig med likevekt og balanse. Du har behov for denne dagen for å finne din indre ro. Fokuser på ting du er vant til å jobbe med og ta på deg nye oppgaver. Kvelden byr på mye latter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du velger å si nei til en oppgave alle kollegaene dine trodde du skulle ta på deg. Du er veldig interessert, men har rett og slett ikke tid. Du har så mange baller i luften akkurat nå at du må takke nei til visse ting om du skal kunne gjøre de oppgavene du har tatt på deg bra.

Skytten 22/11-21/12

Dagen idag handler om familie og slekt. Selv om du savner en person veldig mye, innser du også hvor deilig det er med litt distanse og mer tid til å fundere over fremtiden. Idag møter du en person som får deg til å tenke i nye baner.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vil ikke gjøre en venn skuffet. Dette kommer til å bli en delikat balansegang hvor det gjelder å velge sine ord med omhu. På kvelden dukker en uventet person opp. Du trodde du ikke ville omgås denne personen, men nå ser det ut til å være tvert om. Han/hun dras mot deg og du mot han/henne.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt lei en person du stadig favoritiserer, men idag endrer denne personen sin oppførsel og det gjør deg gladere. Han/hun velger å oppmuntre deg eller en person som står deg nære.

Fiskene 19/2-20/3

Denne fredagen tar du en ganske rar beslutning. Du bestemmer deg for å gi deg selv og dine følelser en ærlig sjanse innen du går videre med det du har. Du er redd for at om du ikke engang prøver å utforske det du føler, så kommer du til å angre deg.

Powered by Labrador CMS