Dagens Horoskop: Fredag 8. November

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir ikke så effektiv som du hadde håpet på. Den personen du har planlagt å jobbe med er egentlig syk eller bortreist, noe som gjør at du må nøye deg med en betydelig mindre effektiv kollega. Kvelden handler om en hobby du har.

Tyren 20/4-20/5

Du er veldig effektiv i dag ettersom det finnes så mye du må rekke å bli ferdig med. Det handler om å planlegge og når du vil, så kan du være en mester på å planlegge. Ettermiddagen blir roligere og du ser ut til å forflytte deg fra en plass til en annen. I løpet av kvelden omgås du med venner.

Tvillingene 21/5-20/6

Du unngår vanskelige valg i dag ettersom du er trøtt og ikke orker å tenke igjennom dine beslutninger. En kollega kjører seg fast i et ganske så enkelt oppdrag og du tar deg gjerne tid til å hjelpe akkurat denne personen. Det er noe ved denne personen du liker.

Krepsen 21/6-22/7

I dag kan et kompliment få deg til å bli litt sjenert. Du er ikke vant med denne typen oppmerksomhet, selv om du synes det er koselig. Du er litt urolig for at denne personen kanskje forventer seg mer av deres relasjon enn du er forberedt på å gi.

Løven 23/7-22/8

Denne fredagen prøver du å være veldig pedagogisk, men det går ikke så bra ettersom du ikke helt har tålmodighet til å lære bort. Du kjenner at irritasjonen vokser når du gjentar den samme tingen for hundrede gang, og likevel klarer ingen å følge med.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant dag hvor du får prøve nye oppgaver som du lenge har villet teste. Det er kanskje ikke så gøy som du hadde forestilt deg, men du synes allikevel det er koselig med omveksling. Kvelden handler om penger.

Vekten 23/9-22/10

Denne fredagen bruker du en større pengesum på et unødvendig innkjøp og det gir deg dårlig samvittighet selv om du prøver å forsvare dine handlinger med at dette er noe du har villet lenge. Kvelden handler om vennskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Å samarbeide er ikke din greie akkurat nå. Du foretrekker å være litt mer selvstendig i din måte å reagere på og det innebærer å unngå gruppeoppgaver. I løpet av dagen får du høre saftig sladder og du prøver å finne ut hvor mye sannhet det ligger i disse ryktene.

Skytten 22/11-21/12

Vær som du er og ingen andre. Du har en tendens til å prøve å være den du tror at andre forventer seg at du skal være, heller enn at du slapper av og er naturlig. Det handler om at du vil ha en viss status innenfor gruppa og det er derfor du ikke vil stikke deg ut.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er forsiktig med du tror og tenker i dag. Det er mange tanker som snurrer rundt i hodet på deg, men du velger å holde de hemmelig en stund til. Kvelden blir koselig og sosial, du omgås med vennene dine.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne fredagen deler du opp arbeidet på oppgaver som krever fysisk nærvær på jobb og oppgaver som du kan styre via telefonen eller dataen. I løpet av ettermiddagen prøver du å nøste opp i en rekke løse tråder. Kvelden blir lett og sosial.

Fiskene 19/2-20/3

Denne fredagen prøver du å erkjenne følelsene dine for en person du er tiltrukket av, men det blir litt feil ettersom du uttrykker deg så klumsete. Det handler om at du ikke er helt oppriktig, men prøver å fremstå som mer kul når du egentlig er en veldig lidenskapelig person.

Powered by Labrador CMS