Dagens Horoskop: Fredag 8. Mars

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganska så koselig fredag selv om du kanskje vil et annet sted idag. En kollega får deg i godt humør gjennom å fortelle om noe gøy. Kvelden handler om en interesse du har.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en veldig rolig dag som går fort. Du har nye å gjøre, så det gjelder og ikke ligge på latsiden. I løpet av fredagen får du mulighet til å prate med en person du opplever som veldig attraktiv. På ettermiddagen eller kvelden skjemmer du bort deg selv litt ekstra.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tviler når du får et spørsmål når du blir spurt om du skal være med på en utflukt eller om du skal være med ut på byen idag. Selv om du er fristet, føler du at du hverken har tid eller penger akkurat nå. En venn hører fra seg med et billigere og morsommere alternativ til denne fredagskvelden.

Krepsen 21/6-22/7

Du sjanser litt denne morgenen og det viser seg å være en ganske så bra idé. Det er sjeldent du er så frekk, men du har innsett at om du må stikke deg ut litt ekstra. Dagen blir morsom og full av latter.

Løven 23/7-22/8

Du vil få en kollega litt for deg selv, men det er ikke så enkelt for denne personen er ganske så påpasselig. Idag får du muligheten og den tar du. Pass på å vise deg fra din mest sjarmerende side og vær ikke redd for å gi et kompliment. Kollegaen din er svak både for oppmerksomhet og komplimenter.

Jomfruen 23/8-22/9

Du innser at du ikke kommer til å rekke det du har lovet å gjøre idag og det gjør deg frustrert. Du må prøve å planlegge litt mer nøye når det gjelder dine arbeidsoppgaver. Du setter mye tiltro til at du har en rutine. Kvelden blir herlig.

Vekten 23/9-22/10

Du er veldig flink til å få alle andre til å føle seg inkluderende idag. Du vet hvordan du skaper et engasjement selv om du har med en veldig bråkete gruppe å gjøre. I løpet av dagen finnes det gode sjanser for at du treffer nye og spennende personer.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tviler lenge innen du stiller et spørsmål til sjefen din idag. Du vet at dette er et følsomt tema, men du vil gjerne snakke om det siden du tror at det kan forbedre arbeidsmoralen hos visse personer, Kvelden handler om god mat og om en hobby.

Skytten 22/11-21/12

Du blir litt irritert når du ikke får den oppmerksomheten du synes du har fortjent idag. Det blir ikke bedre av at du depper, prøv heller å finne personer du kan omgås medog ha det gøy med istedet. I blant blir du litt for fokusert på at du gjerne vil ha ting på din måte.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en morsom, spennende og veldig merkelig dag. Glem ikke det du selv har forventet, for ingenting kommer til å gå som planlagt, men det blir en herlig dag og en fortryllende kveld. Dette er en fredag som vekker sterke følelser hos deg på mange måter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kommer til å få en ganske morsom og sosial fredag. På jobb gjør du det du skal, men holder deg gjerne litt for deg selv. Ettermiddagen og kvelden blir mer sosial, du omgås med kolleger eller venner.

Fiskene 19/2-20/3

Du har planer for denne fredagen og du har lyst til å sette de til verks på en helt spesiell måte. Du er en person som liker å skape drama rundt deg og idag har du den perfekte scenen for denne typen intriger. Kvelden kan bli både festfylt og romantisk, men da må du ta initiativ.

Powered by Labrador CMS