Dagens Horoskop: Fredag 8. Mai

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å overbevise en venn om at han/hun faktisk kan mer enn han/hun tror. Du vet at denne personen kan hvis den vil, men akkurat nå har denne personen veldig vanskelig for å finne motivasjon. En overraskende nyhet får deg i tenkeboksen.

Tyren 20/4-20/5

Denne fredagen er du fast innstilt på å ta det med ro og legge deg tidlig, men av en eller annen anledning ligger du våken og vrir deg. Du uroer deg en del, det kan være for et barn, et familiemedlem eller noe som du helt enkelt ikke klarer å gi slipp på.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en intensiv fredag der du innser at du ligger etter med ganske mye og du har ikke lyst til å jobbe overtid. Her gjelder det å legge opp jobbdagen så effektivt som overhodet mulig. Du jobber ikke fortere selv om du stresser, det kan faktisk være tvert om.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt forsiktig når du nærmer deg en viss person. Du vet at denne personen er litt spesiell og ikke like sosial som du er, men du kan allikevel ikke la være å dagdrømme om denne personen. Det finnes noe ved ved denne personen som trollbinder deg.

Løven 23/7-22/8

I dag eller i morgen tenker du gjøre noe for å kompensere med din oppførsel forrige helg. Du har funnet ut at du ligger på minussiden når det kommer til en viss person, noe du ikke vil. Han/hun betyr mer for deg enn du er villig til å innrømme og du vil at dere skal bli nære venner igjen. Bruk fantasien og sjarmen din.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som sjeldent tar nei for et nei når det kommer til noe du virkelig vil ha. Som oftest er du god på å inngå kompromiss, men du kan gå langt når du først brenner for noe. Det får en av dine kolleger oppdage på den harde måten i dag.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant fredag som handler om sterke følelser og dramatikk. Du har vanskelig for å akseptere en krass kommentar fra en venn, han/hun er så bitter for tiden og du liker ikke at denne personen kommer med stikkende kommentarer mot dine venner. Vær ærlig og si hva du mener.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne fredagen er perfekt for å omgås med familien eller nære venner. Du unner deg sjeldent luksusen det er å gå ut eller shoppe for tiden, men i dag gjør du et unntak ettersom du virkelig har noe som fortjener å feires.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant fredag som handler om å møte mennesker med respekt og om å være voksen. Når det kommer til følelser kan du iblant oppføre deg som en fireåring og det er du fullt klar over. Det handler mest om at du synes det er vanskelig å være objektiv.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en masse drama i livet ditt akkurat nå, både ting du kjenner til og drama som berører deg uten at du egentlig er klar over det. Akkurat nå er du et hett samtaleemne på manges lepper. I dag blir du delvis bevisst på hvor interessant du er og du blir overrasket. En flørt gjør deg litt sjenert.

Vannmannen 20/1-18/2

Du prøver å finne normalen i hverdagen, som er alt annet enn normal. Gjennom å bygge nye rutiner og skape deg en ny hverdag, føles alt litt mer vanlig. I kveld passer du på å omgås familien eller nære venner.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil ikke risikere at dine innerste følelser skal komme frem før du har funnet ut av de selv. Det handler om en tiltrekningskraft du ikke kan påvirke og en sjalusi som du ikke burde kjenne på. Du kan ikke helt snakke med dine nærmeste venner eller partneren din om dette, fordi det er altfor følsomt for deg.

Powered by Labrador CMS