Dagens Horoskop: Fredag 7. Mai

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av dagen prøver du å ta det med ro. Det har vært et ganske intensivt tempo hele uken, og du føler at du ikke har energi til å fortsette i samme tempo. Kvelden handler om å ta helg, både mentalt og med venner.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av dagen slapper du av. Du tar en ting av gangen, og du blir glad over resultatene det fører til. Kvelden handler om å føle at du er deg selv igjen, etter å ha følt deg litt av og på i nesten en måned.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er en herlig entusiasme i ditt stjernetegn i dag. Du vil virkelig vise at du er en person man kan regne med i alle situasjoner. Når det i tillegg blir fredagskos, og godt humør blant de fleste kolleger, anser du dette som en god dag.

Krepsen 21/6-22/7

Denne fredagen blir en velfortjent pause i en krevende periode. Selv om det finnes masse å gjøre på jobben, tar du én ting av gangen, slik at du ikke stresser. Hjemme venter et prosjekt som du vil bli ferdig med før du tar helg.

Løven 23/7-22/8

I løpet av fredagen flørter du ganske mye med en kollega. Fra din side er det ikke så alvorlig, det handler mer om at du vil se hvordan denne personen reagerer, mer enn at du faktisk er interessert. Kvelden blir morsom og annerledes.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en bra fredag, men for deg er de fleste fredager bra, ettersom du liker stemningen i denne dagen. Det er både liv og glede i ditt horoskop akkurat nå. I løpet av ettermiddagen får du muligheten til å imponere en sjef med en av dine smarte observasjoner.

Vekten 23/9-22/10

Det skjer mye i ditt liv akkurat nå, og noen ganger har du vanskeligheter med å holde tempo. Du har så mye du vil rekke, både privat og på jobb, og det kan fort bli ganske stressende. Ettermiddagen handler om å unne deg noe du har ønsket deg.

Skorpionen 23/10-21-11

I løpet av fredagen prøver du ikke å tenke så mye over hvilke konsekvenser din oppførsel kan få. Du visste at du tok en sjanse, men samtidig synes du at muligheten veier opp for risken.

Skytten 22/11-21/12

Du uttrykker deg litt vagt i dag, og du gjør det med et smil. Du vil se hvor godt din venn leser mellom linjene. Svaret kommer ganske umiddelbart, og denne personen forstår hva du sier. Han/hun kjenner deg inn og ut.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du ganske trøtt. Uken har vært intensiv og gårsdagen ble litt senere enn du hadde tenkt deg. Tross det kjenner du på en glede over at det er fredag. På kvelden finner du ny energi når noen foreslår en aktivitet som virker morsom.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i en forhandlingsposisjon i dag, og det må du utnytte til din fordel. Det er ikke så ofte at du kan skryte av at alle dine sjefer kaster seg over deg, men sånn er det nå. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskeligheter med å lyve for en venn, ettersom du hater å lyve. Du vet at denne personen ville hatt det bedre om du ikke sa sannheten, og du lurer på hvordan du kan unngå å være ærlig uten å lyve. Det blir en vanskelig balansegang.

Powered by Labrador CMS