Dagens Horoskop: Fredag 7. Juni

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen gir rom for å være spontan og det passer deg bra. Uansett om du jobber eller har fri, så blir det en bra dag der du lar kreativiteten flyte. Du har virkelig behov for utløp for dine kunstnerlige sider. Det er lenge siden du ga deg hen på denne måten.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å ikke bli for opprørt når du ikke lykkes på første forsøk. Du må innse at du faktisk er en nybegynner innen dette området. Selv om du lærer fort, krever ditt nye prosjekt litt finjusteringer. Kvelden handler om familie.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en ganske rolig fredag der fokuset ligger på helsen og på å hente deg inn etter en intensiv periode både privat og på jobb. Om du begynner å føle deg syk så skal du ta ekstra vare på deg selv, du har behov for både masse søvn og god mat for å komme ikapp rent fysisk.

Krepsen 21/6-22/7

Du velger dine ord med omhu idag. Du vil at det skal bli helt riktig denne gangen. Forrige gang du prøvde å forklare hvordan du følte det, endte det i kaos så tenk etter før du åpner munnen din. Du har så mye å vinne og så lite å tape på å vise følelser.

Løven 23/7-22/8

Nok en gang går du og venter på at noe skal skje, uten at du helt vet hva du venter på. Du føler på deg at det er en forandring på vei inn i livet ditt, men du vet ikke helt hvilke områder eller hvor stor denne forandringen er. Idag blir du litt overrasket over et initiativ fra en venn.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å være bestemt og ikke vike bare fordi din familie prøver å påvirke deg. Iblant er det faktisk ikke majoriteten som skal bestemme, i visse fall må man gjøre kompromisser med familien, selv om det innebærer at ikke alle blir like fornøyde.

Vekten 23/9-22/10

Du kan velge å gjøre ulike ting idag, men du velger helt enkelt det som passer deg og din fysiske helse. Kvelden byr på en uventet tvist. Vær åpen for nye ideer.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag sier du nei til en venn selv om du egentlig vil bruke dagen med denne personen. Du er sint på denne personen for at han/hun har prioritert andre enn deg den siste tiden og nå vil du gi tilbake med samme mynt.

Skytten 22/11-21/12

Du er strålende lykkelig akkurat nå og du nyter å bare være. Du orker ikke være sosial eller omgås med venner, for deg er det kjærlighet som gjelder. Sørg bare for at du ikke mister venner nå når du stenger deg inne med din partner. Vennskap er noe som krever underholdning.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag blir du overrasket når en person sier hva han/hun egentlig føler for deg. Du vet ikke helt hvordan du skal reagere ettersom du blir litt overrasket over din venns plutselige åpenhet. Velg dine ord med omhu og unngå å si hva du føler innen du er sikker på at du vet hva det er du virkelig brenner for.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen idag handler om familie og dine nærmeste. Det har vært en lang vår med mye jobb så derfor setter du ekstra pris på de ledige stundene. I løpet av ettermiddagen og kvelden får du mulighet for å teste ut en ny hobby.

Fiskene 19/2-20/3

Du føler at du sitter litt fast og du vet ikke helt hvordan du skal håndtere denne situasjonen. På utsiden er alt som vanlig, men inni deg koker du av frustrasjon og du har en følelse av at du går glipp av noe som betyr noe for deg.

Powered by Labrador CMS