horoskop

Dagens horoskop: Fredag 7. juli

Slik blir din fredag. 

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er du mer harmonisk enn i går. Selv om du fortsatt synes det er litt vanskelig å finne et roligere tempo uansett om du jobber eller ikke, har du i alle fall innsett at det ikke er verdt å stresse fra det ene til det andre. Kvelden blir morsom og litt utfordrende for unge Væren.

Tyren 20/4-20/5

Akkurat nå kan det hende du synes det er litt vanskelig å slappe av om kveldene, dette gjør at du sannsynligvis ikke får så mye søvn som du trenger.I tillegg liker Tyren å ta en liten siesta om ettermiddagen, Noe som kan gå utover nattesøvnen din. Prøv derfor å være fysisk aktiv om kvelden.

Tvillingene 21/5-20/6 

Fredagen blir en fortsettelse av torsdagen. Du setter en annen person først, men det spiller ingen rolle for deg for du vet hvor takknemlig han/hun er for det.  Bare det å se vennen din lyse opp av glede når ting faller på plass, er belønning nok for deg. Kvelden handler om å nyte livet.

Krepsen 21/6-22/7

I dag blir det mange nye inntrykk og mye å ta innover seg. Du synes det er gøy både med nye mennesker og nye miljøer, men samtidig er Krepsen litt av en huskatt som setter pris på det som er kjent. Kvelden byr på en flørt og herlige opplevelser.

Løven 23/7-22/8

I løpet av dagen i dag, blir du utfordret til å tenke annerledes og til å prøve å se ting fra andres perspektiv. Det blir en interessant dag som byr på  en rekke overraskende sterke følelser både fra deg og fra de du møter. Kvelden handler om å spise godt, le og å ha det bra.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen i dag handler i stor grad om å ta ting som de kommer og å kunne være omgjengelig med mange mennesker uten å føle hverken krav eller press. For deg handler det om å finne en måte å nyte øyeblikket på, uten å bli irritert over noe. Kvelden blir nesten helt perfekt.

Vekten 23/9-22/10

I dag blir du tvunget til å se på verden rundt deg med nye øyne, og det blir både vanskelig og interessant på en og samme tid. På en måte legger du igjen noen av dine mer naive måter å tenke på for å trekke litt mer voksne, men kanskje ikke alltid like morsomme konklusjoner. Kvelden blir koselig og familievennlig.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag befinner du deg i en situasjon hvor alt plutselig stopper opp. Etter å ha hatt så mye flyt den siste tiden, blir du litt mer frustrert når ting ikke går fremover som du vil. Du er en person som kan være veldig utålmodig og dette er noe du viser bevis på i dag. Du får en skikkelig tankevekker.

Skytten 22/11-21/12

 Har du fri denne fredagen vil du ha det kjempegøy fra morgen til kveld. Når du jobber skaper du en hyggelig atmosfære rundt deg og sørger for at dagen blir avslappet og morsom. Dette er en dag som handler mer om venner, nære kolleger og familie enn om å oppnå så mye.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne fredag har du virkelig ikke mye å gjøre og du tenker mye på fremtiden. Energien fra fullmånen gjør deg årvåken og får deg til å se situasjonen din fra et mer nøkternt perspektiv. Du bestemmer selv hvilken vei du vil gå videre. 

Vannmannen 20/1-18/2

I dag kombinerer du jobb med fornøyelser. Det morsomme i ditt tilfelle, er å fikse og holde på i hjemmet. Det kan være alt fra interiørdesign til matlaging. For deg er det viktigste denne dagen, å unngå stress. Du synes det er gøy å holde på i et rimelig tempo. Kvelden handler om familiemorro.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er det familien eller dine nærmeste venner som betyr noe. Du vil vise dem hvor mye de betyr for deg og det gjør du ved å overraske dem med noe ekstra koselig, som litt hjemmebakst, en kaffe på sengen eller en ekstra god middag. Kvelden byr på litt rare nyheter.

Powered by Labrador CMS