Dagens Horoskop: Fredag 7. Februar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen prøver du å løse et problem. Det går tregt i begynnelsen, men når du først skjønner hva løsninger er, ordner alt seg. På kvelden er det venner og en fritidsinteresse som står i fokus.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen handler om å jobbe utifra sine egne forutsetninger. Det er ingen idé å stresse, for det kommer bare til å resultere i at du må gjøre visse ting på nytt igjen. I løpet av kvelden får du høre litt morsom sladder som lysner opp dagen din.

Tvillingene 21/5-20/6

Fredagen handler om å stå for dine meninger, selv om de er stikk i strid med alle andres. Vanligvis pleier ikke Tvillingen ha noe problem med å stikke seg ut, men akkurat i dag blir du påvirket av en vilje til å ville passe inn og holde deg i bakgrunnen, snarere enn å ville ta stor plass.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å motivere hverandre og å hjelpe og støtte de som henger etter. Du er en emosjonell person som mer enn gjerne jobber for gruppens beste, selv om det finnes andre som bare prioriterer seg selv. Vær obs på en konflikt mellom deg og en kollega i dag.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å tenke fort og om å våge å være litt annerledes. Denne fredagen stilles du ovenfor ganske uvanlige problemer som krever uvanlige løsninger. Sammen med en innovativ kollega, kan dere lykkes med å komme forbi alle hindre. Kvelden byr på en overraskelse.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne fredagen finnes det en risiko for at du havner i konflikt med en kollega eller slektning. Denne personen har en tendens til å følge magefølelsen sin, uten å lytte til råd fra andre og mer erfarne personer. Kvelden ser ut til å kunne by på en fest.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt forsiktig av deg akkurat nå. Du vil ikke trampe på noens føtter i dag, men vil heller ha en fredfull og harmonisk arbeidsdag. Kvelden blir morsom og full av aktiviteter. Du har sett frem til denne fredagskvelden en lang stund nå.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet hvordan du skal håndtere personer som blir for sta, men i dag støter du på en person med en vilje av stein. Her funker hverken bevis, logikk eller resonnementer. Når denne personen først har bestemt seg for noe, er det ingenting som kan få den til å endre seg. Du får et kompliment fra en kollega i dag.

Skytten 22/11-21/12

Du er villig til å la visse personer få som de vil, til tross for at du selv helst skulle ha valgt en annen metode å takle problemet på. Akkurat nå foretrekker du å følge strømmen og vike for majoriteten, snarere enn å ta kommandoen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du ser frem til å få tilbringe tid med en venn du liker, men som du ikke har omgått så mye med som du kunne ønske. Du er en opptatt person, noe som gjør at du ikke får vært så mye sosial som du skulle kunne ønske. I dag får du også en positiv beskjed.

Vannmannen 20/1-18/2

Du våger å vise hvem du er ,og du er ikke redd for å gå inn i en diskusjon om det er noe du tror på. I dag får du mulighet for å slåss for hva du står for og bevise ovenfor andre at du har rett. Kvelden byr på hjemmekos med familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du er lei mange ting i livet ditt akkurat nå, og du har kommet til det punktet der du enten velger å forandre eller nøyer deg med situasjonen som den er. Du kan ikke gå omkring og irritere deg over ting uten å gjøre noe med de.

Powered by Labrador CMS