Dagens Horoskop: Fredag 7. August

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er fredag og du har mange planlagte aktiviteter på agendaen, så det gjelder å få alt til å klaffe. Du kan være litt av en tidsoptimist og da er risikoen stor for at det blir en liten kollisjon i planleggingen. Kvelden handler om en fest eller middag.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen går fortere enn du hadde trodd og plutselig er det ettermiddag. Du har sett frem til denne kvelden lenge og den blir akkurat like koselig som du hadde håpet på. I løpet av kvelden får du mulighet for å diskutere nye temaer på en litt humoristisk måte.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er ganske forsiktig med dine uttalelser akkurat nå, ettersom du vet at visse familiemedlemmer er litt ekstra følsomme. Du vil ikke tråkke noen på tærne, samtidig som du har noe viktig du vil formidle. Her gjelder det å tenke etter før du åpner munnen.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om en positiv energi og om en forelskelse. Det som er herlig akkurat nå, er at du er den som er følelsesmessig involvert, det pleier å være motsatt. Akkurat nå er livet ganske behagelig, i hvert fall om du unngår å tenke på visse personer.

Løven 23/7-22/8

Du får høre et rykte som gjør deg tankefull. Du lurer på om denne personen virkelig kan være så dum, ikke bare en men flere ganger. Du innser at du har med en følelsesmessig umoden person å gjøre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vet ikke helt hvordan du skal legge opp denne dagen, for du har så mange valgmuligheter. Det er et av dine store problemer, du vet ikke hvordan du skal velge når valgene er så mange. Du foretrekker når veien er banet for deg, i hvert fall når det gjelder jobb. Kvelden blir koselig og sosial.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes ulike måter å møte kritikk på i dag og du velger å ta det som positivt at sjefen din ser hva du gjør og retter opp i feilen. Du pleier å synes det er tøft å få feedback, men takket være en påvirkning fra Væren, føler du deg litt tøffere, mer selvsikker og sterkere akkurat nå.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å ikke legge bånd på din kreativitet. Selv om en kollega synes du er for vill i dine ideer, skal du fortsette som før. Akkurat nå skaper du en plattform av visjoner som du kan jobbe med lang tid fremover.

Skytten 22/11-21/12

I dag ser du muligheter snarere enn problemer, og det er bra. Som Skytte begynner du å få tilbake litt av din vanlige positive innstilling til livet. Det har vært en tøff vår både følelsesmessig og jobbmessig og det har vært en ganske så turbulent sommer, men høsten ser ut til å kunne by på litt mer ro.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en herlig fredag, selv om du er ganske trøtt etter en slitsom uke. I dag får du treffe flere personer som du liker veldig godt, men som du ikke har sett på lenge. Det blir en herlig dag full av latter. Kvelden byr på en morsom overraskelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Vær ikke redd for å skinne i dag. Benytt deg av muligheten for å briljere, det er ikke så ofte denne sjansen dukker opp. Kvelden handler om en middag eller fest av noe slag. Det blir en fantastisk avslutning på en bra uke.

Fiskene 19/2-20/3

Du må ingenting i dag, og kan bruke fredagen på å gjøre akkurat hva du vil. Uansett om du jobber eller har fri, finnes det rom for frie valg i horoskopet ditt i dag. Kvelden byr på uventede nyheter.

Powered by Labrador CMS