Dagens Horoskop: Fredag 6. September

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å slappe av og bare ta det med ro. Du prøver å komme i kapp både fysisk og mentalt etter en tøff uke. På kvelden vil flere av vennene dine treffes, men egentlig føler du ikke for å være så sosial.

Tyren 20/4-20/5

Du er ganske så irritert på visse kolleger som tar seg litt vel store friheter. Du tror så absolutt på at kolleger må ha en viss frihet, men de må også vise ansvar. Lange pauser og et langsomt tempo får deg til å se rødt. I løpet av dagen møter du en person som får hjertet ditt til å banke fortere og ansiktet ditt til å bytte farge. Kvelden blir koselig.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er motivert og glad, noe som gjør livet ditt enklere. Du har en skikkelig fredagsstemning på jobb. Akkurat nå har du masse energi fra Mars, noe som gjør det enklere for deg å ta tak i tidsomfattende prosjekter. Kvelden handler om nære venner.

Krepsen 21/6-22/7

Denne fredagen prøver du å få tid til å omgås med en venn, men denne personen er sliten etter en lang uke. Tenk på ordtaket "Om ikke fjellet vil komme til Mohammed, så får Mohammed komme til fjellet". Finn frem litt godteri og en bra film og overrask vennen din med et spontant besøk. Han/hun kommer ikke til å kunne si nei.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskelig for å lytte til en person som hele tiden babler inn i øret ditt. Selv om denne personen er både koselig og sjarmerende, så er denne personen litt vel forfengelig for din smak. Han/hun tenker bare på seg selv, noe som gjør at du blir fort lei denne personens selskap.

Jomfruen 23/8-22/9

Du forutsetter at en venn tar feil, selv om du vet at han/hun trolig har gjort en grundig faktasjekk. Hele historien er så utrolig at du bare ikke kan akseptere den. Kvelden handler om familie, god mat og masse fredagskos.

Vekten 23/9-22/10

Du er en bra venn når du forteller sannheten til en kollega til tross for at du vet at det kommer til å gjøre vondt. Du mistenker at han/hun heller vil høre det fra deg enn fra noen andre. Iblant består livet av vanskelige valg. Kvelden blir koselig og stimulerende.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar tak i et prosjekt som kommer til å kunne vokse med tiden, men som akkurat nå er ganske så lite i begynnelsen. Til forskjell for dine kolleger, ser du potensialet i dette prosjektet og du er villig til å jobbe hardt for å utvikle det.

Skytten 22/11-21/12

Du føler deg irritert på en venn som aldri har tid til deg. Han/hun skyller på at det er mye på jobb, og med familie og venner. Du vet at det er dårlige unnskyldninger, men du forstår ikke hvorfor han/hun drar seg unna deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag blir du dratt med inn i en gammel intrige og du blir litt sjokkert over alvoret i det som skjer. Selv har du vært opptatt med en masse ting den siste tiden, så du har ikke hatt tid til å holde deg oppdatert på den siste sladderen. En alvorlig diskusjon med en venn gjør deg bekymret.

Vannmannen 20/1-18/2

Du øver på å lyve eller pynte på sannheten i dag. Til vanlig pleier du å være veldig rett på sak og ikke tvile over hva du mener, men akkurat idag ser du fordelen ved å skjule deler av sannheten. Kvelden blir koselig og familiær.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen i dag handler om å vise følelser, selv om det kan føles vanskelig. Den personen du tenker mest på, er ikke den personen som står deg nærmest. Du trodde at en separasjon skulle drepe følelsene dine, men den har tvert i mot fått de til å vokse seg enda sterkere.

Powered by Labrador CMS