Dagens Horoskop: Fredag 6. november

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen prøver du å fange en viss persons oppmerksomhet, men han/hun er ganske så opptatt med sine egne tanker. Kanskje burde du være litt mer rett på sak når det kommer til å vise at du er interessert. Dine signaler kan iblant være vanskelige å tolke, spesielt om personen det gjelder ikke er så følsom av seg.

Tyren 20/4-20/5

Du er i godt humør denne fredagen, til tross for at du har mye å gjøre. Du er flink til å fokusere på en ting om gangen og ikke uroe deg så mye over alt annet du må gjøre, og det gjør ting enklere for deg. Kvelden blir veldig koselig og byr på sladder.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en intens fredag som virkelig krever alle dine krefter, og du orker ikke en gang tenke på å skulle møte en venn som lovet senere på kvelden. Enten sier du til denne personen at du er helt utkjørt, eller så får du bite tennene sammen og møte han/hun allikevel og hvem vet, kanskje blir det en veldig koselig kveld.

Krepsen 21/6-22/7

Du elsker fredager og kanskje akkurat denne fredagen litt mer enn ellers. Dels fordi du har morsomme planer for kvelden, og dels fordi dagen er slutten på en uendelig lang uke for din del. Kvelden blir kanskje ikke helt som du hadde håpet på.

Løven 23/7-22/8

Du er litt irritabel i dag og det er fordi du føler deg glemt av den personen du egentlig vil tilbringe kvelden sammen med. Sannheten er den at han/hun har så mye å tenke på, og du er ikke topprioritet for han/hun akkurat nå.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en morsom og delvis stressende fredag der du får mulighet for å ta igjen for det tapte. Du får uventet hjelp fra en kollega som ligger litt bedre an enn hva du gjør. Kvelden handler om å tenke framover.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes litt av en panikk i tegnet ditt akkurat nå. Det handler om at du føler at du aldri får tid til å gjøre det du skal, ettersom det hele tiden oppstår problemer på veien. Kanskje burde du prøve å strukturere arbeidsdagen din litt bedre. Kvelden blir koselig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du stresser for å rekke alt du skal, bare for å oppdage at du har gjort en feil og at du må bruke masse ekstra tid på et prosjekt. I løpet av dagen inspireres du til å være ekstra kreativ i jobben din. Kvelden handler om god mat og venner.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes en målbevissthet i tegnet ditt akkurat nå, som mange beundrer. Det at du er sta og har gode evner til å fokusere når du må, er noe som er veldig fordelaktig for deg akkurat nå. Kvelden blir ganske rolig, du har behov for å hvile deg før helgen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har sett frem til denne dagen hele uka. Det er den eneste dagen hvor du ikke har en masse planlagt etter jobb. Du ser frem til å tilbringe kvelden med en film og godteri, men vennene dine har noe helt annet planlagt for deg. Det kommer til å bli en merkelig kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en del ting å tenke over akkurat nå, og mye henger sammen med noe som skjedde i uken som gikk. Du har innsett at det beste er å smi mens jernet er varmt. I dag bestemmer du dato for en viktig hendelse i livet ditt.

Fiskene 19/2-20/3

Det er ingenting feil på din dømmekraft, så stol på de valgene du tar. Problemet ditt akkurat nå, er at du er ubesluttsom og at du ofte angrer når du vel har tatt en avgjørelse. Kvelden handler om et løfte og om en person du bryr deg masse om.

Powered by Labrador CMS