Dagens Horoskop: Fredag 6. Desember

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir ikke som du hadde forventet deg ,men den blir allikevel bra. Du har mange ulike ting på gang i livet ditt og en del ting kommer til å bli virkeliggjort denne uken, mens andre ting må utsettes av ulike årsaker. Det viktigste akkurat nå er at du er frisk og at du passer på å ikke slurve med søvnen.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir nok den beste dagen denne uka. Ikke nok med at du har en lang og koselig helg å se fram til, du får sjansen til å omgås med venner og kose deg med familien. Det blir en morsom og kreativ dag hvor du får mulighet til å briljere innen et emne som du elsker.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne fredagen vil du imponere en kollega som du liker veldig godt. I dine forsøk på å virke proff, glemmer du visse vesentlige ting og alt blir en stor røre. Kollegaen din setter pris på dine feil, nesten mer enn dine forsøk på å imponere.

Krepsen 21/6-22/7

Denne fredagen er det opp til deg å vise en ny kollega litt rundt og han/hun vil føle seg som en del av gruppen. Sjefen din gjorde et klokt valg når han/hun valgte deg som mentor for den nye personen, fordi du får alle til å føle seg så velkommen.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å tenke utenfor boksen i ulike sammenhenger. Du har visse oppgaver som kan være vanskelige å knekke, men ved hjelp av litt kreativ tenkning og en innovativ kollega, fikser du det meste.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar mange bra initiativ i dag. Det handler om å organisere på jobb og strukturere hjemme. Jomfruens sterke side er å få orden på kaoset både mentalt og fysisk. Jomfruen liker å organisere uten at det nødvendigvis trenger å bli pedantisk.

Vekten 23/9-22/10

Du blir veldig skuffet over en person som du tar i å ha løyet for deg opp til flere ganger. Selv om det dreier seg om små hvite løgner, kan du ikke komme unna det faktum at det fremdeles er snakk om løgner.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir morsom og utfordrende. Det skjer mye akkurat nå, og du må hele tiden være på topp. Holder du på å bli syk eller er du allerede syk, kan du få dårlig samvittighet for at du ikke er på jobb. Husk at alle har lov til å være syke iblant.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganske ensformig fordi du prøver å unngå alt som er vanskelig eller utfordrende. Det er som om du bare klarer å tenke på en ting om gangen, og så fort du trenger å virkelig konsentrere deg, så svikter hjernen din. Kvelden handler på en eller annen måte om en julegave.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er den personen som aldri ville sviktet en venn som behøver deg, så derfor blir du overrasket når du får høre at vennen din har gjort akkurat det mot en felles bekjent. Du innser at du ikke kjenner vennen din så godt som du trodde. Kvelden blir koselig og familiekjær.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne fredagen prøver du å få en venn til å forstå at han/hun må satse hardere enn han/hun gjør akkurat nå. Du vil hjelpe vennen din med å nå sitt fulle potensiale. Men det er ikke så lett for han/hun vil ikke kjempe så hardt som du tror at han/hun har behov for.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar dine oppgaver på jobb veldig seriøst, så derfor blir du såret når sjefen din antyder at du slurver. Du er overhodet ikke enig. Du vet at du har gjort ditt aller beste. På kvelden letter du hjertet ditt for en venn som alltid har gode råd å komme med.

Powered by Labrador CMS