Dagens Horoskop: Fredag 5. mars

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du blir skuffet over at du må avlyse planer du har lagt for uken som kommer i dag. Du visste at det var stor sannsynlighet for dette, men du er likevel skuffet. Alt tatt i betraktning blir dette en fin fredag.

Tyren 20/4-20/5

Det er lite du kan gjøre for å påvirke en viss situasjon, så legg heller fokus på å tilpasse deg og få mest mulig ut av denne dagen istedenfor. Du har flere prosjekter på gang, både på jobb og hjemme, som du må ta tak i – så hvorfor ikke starte i dag?

Tvillingene 21/5-20/6

Det er nok av ting å gjøre i dag, men du har liten lyst, og gjør derfor bare det mest nødvendige. Hele ditt horoskop viser en sterk motvilje mot arbeid i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å se fremover. Noen ganger kan du henge deg opp i det som har vært, og da er det vanskelig for deg å gå videre. Det siste året har vært svært hendelsesrikt, og nå er det på tide at du utnytter de erfaringene du har anskaffet for å ta et steg fremover.

Løven 23/7-22/8

Akkurat nå handler du etter egeninteresse, og det gjør at du oppfattes som en smule egoistisk. Du ser på det som at dersom du prioriterer deg selv, vil det ha en positiv effekt på alt rundt deg. Det er absolutt en sannhet i dette, men du må også skille på ulike situasjoner.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å fortsette i den retningen du har valgt. Du har innsett at du har gjort en del dårlige valg mot slutten av 2020, men nå er du klar for å forandre og forbedre. I dag får du muligheten til å ta første steg i riktig retning.

Vekten 23/9-22/10

I dag får du nyheter som du har ventet lenge på. Hvordan du takler det kommer an på hva som har skjedd i livet ditt den siste tiden. Visse forutsetninger er forandret, og det påvirker hverdagen din og dine sosiale kontakter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gir blaffen i regler i dag. Det har vært for mange krav den siste tiden, og nå kjenner du på et behov for å gjøre som du selv vil, uten å tilpasse deg alle andre. Våren nærer denne følelsen av å ville gå din egen vei.

Skytten 22/11-21/12

En venn vil gjerne møtes, og det vil du også, men du orker egentlig ikke. Det er som om all isolering den siste tiden har gjort deg litt sosialt inkompetent. Du foretrekker å være hjemme med familien.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å nå ett mål av gangen. Det kan hende du trener eller øver på noe som du tar sikte på å gjennomføre senere i år. Steinbukken er ikke bare god til å tenke langsiktig, du er også flink til å holde deg til det du har bestemt deg for. Dette beviser du i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Våren lokker, og du kjenner på behov for å komme deg ut og bort fra hverdagen. I dag går du gjerne en lengre tur med en venn, spiser noe godt, eller nyter kvalitetstid med familien. Det blir en bra dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du irriterer deg over en person som ikke gir lyd fra seg, selv om du flere ganger har tatt kontakt for at dere skal møtes. Du mistrives med å være den som tar kontakt i en relasjon, men i dette tilfellet har du ikke noe valg, dersom du vil bevare vennskapet.

Powered by Labrador CMS