Dagens Horoskop: Fredag 5. Juni

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir innledningsvis veldig tøff, men når jobbdagen går mot slutten, så er du fornøyd med din egen innsats. Du innser at du faktisk presterer bedre enn forventet og du passer på skjemme bort deg selv med en liten belønning.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å ta kortfattede beslutninger og en grinete sjef som ikke er helt fornøyd med livet. Om du forblir positiv og unngår å la det dårlige humøret smitte over på deg, så kommer denne dagen til å bli veldig bra. Kvelden blir ganske merkelig.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne fredagen prøver du å slutte litt tidligere, men det kan bli vanskelig. Du har visse ting du må få gjort innen du kan gå hjem for dagen. Her gjelder det å bite i det sure eplet og jobbe til du er ferdig. Kvelden blir minnerik.

Krepsen 21/6-22/7

Du står ovenfor en korsvei akkurat nå og det er litt uklart hva du skal velge. Du er på sett og vis veldig smigret over en viss persons oppmerksomhet, men nå har du begynt å innse at denne personen er grunnen til at det har oppstått en konflikt mellom deg og en venn. Denne personen vil ikke at dere skal komme overens.

Løven 23/7-22/8

Du har en fantastisk mulighet for å omgås på tomannshånd med den personen som interesser deg mest akkurat nå, men da må initiativet komme fra deg. Vær tydelig med hva du vil og du kommer til å bli overrasket over den responsen du får. Filmkveld med godteri slår alltid an.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt skuffet over et valg som sjefen din har tatt i dag. Det var ikke uventet, bare ganske kjedelig at sjefen din alltid skal være forutsigbar. Han/hun overrasker sjeldent og favoriserer ofte, noe som du virkelig misliker ved denne personen.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en bra og kreativ fredag der du lykkes med å gjøre ting du ikke pleier å gjøre. Dagen i dag handler om å bygge vennskap og om å prøve å lege sår. Det har vært en tøff tid for mange av vennene dine, men nå har dere en lysere fremtid foran dere.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har veldig behov for en forklaring, men den uteblir. Det er som om alle vet om en hemmelighet men at ingen vil dele den med deg. Dette gjør deg veldig frustrert. Dessverre hjelper det å bli sint og skuffet.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å være aktiv. Du pleier å ville ta det med ro på fredager, men nå har du et behov for å markere ditt revir igjen. Det finnes noen som konkurrer om din plass på toppen og det tolerer du ikke.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en ekstremt tøff innledning på fredagen, men etter at du presterer bedre enn du trodde var mulig, føler du deg fornøyd og vil feire. Spørsmålet er hvem du vil feire med, om du lytter til hjertet ditt kommer svaret kanskje til å bli noe du ikke hadde forventet deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å sette seg mål og om å nå de, noe du pleier være god på. Det blir en intensiv dag og en ganske rolig kveld. Denne kvelden får du overraskende og morsomme nyheter som har med en venn eller slektning å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

I dag har du bestemt deg for å ikke tenke på alt som ikke er bra for deg. Du er lykkelig og du har mange venner du trives med. Til tross for gode intensjoner, skjer noe som gjør at tankene dine om en viss person smyger seg innpå deg igjen. Det kan være at du ser et bilde eller at noen nevner personens navn.

Powered by Labrador CMS