Dagens Horoskop: Fredag 5. Juli

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Hvordan du enn resonnerer deg frem idag, så kommer du ikke til å kunne få de svarene du ønsker deg. Du må søke andre informasjonskilder enn de du har akkurat nå. Du kommer til å innse at det er en hel del hull som behøver å fylles med svar.

Tyren 20/4-20/5

Du koser deg virkelig idag. Dagen er rolig og harmonisk på mange ulike måter. Du kan slappe av og virkelig bare kose deg uten å føle stress eller press på kroppen. Kvelden blir herlig med god mat og masse venner.

Tvillingene 21/5-20/6

Du gjør det bra i en ganske så offentlig sammenheng idag. Du liker som oftest ikke å få for mye oppmerksomhet, men idag trives du i rampelyset på en måte du ikke pleier. Du lyser opp og briljerer. Etterpå får du en masse skryt.

Krepsen 21/6-22/7

Idag er du redd, sint og frustrert. Du har plutselig fått for deg at den personen du virkelig ikke vil miste er på vei til å gli fra deg, og det gjør deg gal. Husk at det kan være at denne personen er opptatt akkurat nå og at det er derfor dere ikke har så tett kontakt.

Løven 23/7-22/8

Du blir skikkelig irritert på en person som bare dukker opp uanmeldt og og som prøver å snike seg inn i livet ditt. Du vet ikke hvordan du skal håndtere denne situasjonen.

Jomfruen 23/8-22/9

Det handler om å være logisk idag, da får du virkelig mulighet for å blomstre fullt ut. Du nyter når du får snakke i termer og diagrammer. For deg er struktur vakkert og logikk gjør deg glad. Kvelden blir morsom, avslappet og ganske sen.

Vekten 23/9-22/10

Du nøyer deg ikke med det svaret du får idag, du vil grave videre for mer informasjon, men spørsmålet er om det er så smart. Det finnes en risiko for at du finner ut av ting du egentlig ikke vil vite. Iblant er det bedre å ikke vite, enn å sitte på informasjon som man ikke kan benytte seg av.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir produktiv og du liker å kunne legge opp jobben din etter ditt eget hode. Det er sjeldent du er så lykkelig som når du får bestemme helt selv. Ettermiddagen handler om noe nytt, spennende og fresht.

Skytten 22/11-21/12

Idag blir du sint og sur og trekker deg unna. Du håper på at vennen din skal be om unnskyldning, men han/hun er lei alt dramaet og sjalusien din og lar deg være i fred istedenfor, noe som gjør deg enda sintere.

Steinbukken 22/12-19/1

Du deler dine innerste tanker og følelser med en person via sms eller en samtale idag. Nå når dere er så langt fra hverandre, er det lettere å være seg selv og åpne seg opp. Du har innsett at denne personen er veldig lik deg og at han/hun kan hjelpe deg med å få perspektiv på ting.

Vannmannen 20/1-18/2

Du nyter livet til det fulle denne fredagen. For deg handler dagen om varme, om å nyte nuet og evnen til å skyve unna alle problemer og bare være. Idag omgås du med venner og har det skikkelig gøy sammen.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil ikke innrømme ovenfor deg selv at du har malt deg selv inn i et hjørne. Du trodde det skulle bli en enkel sak å håndtere denne situasjonen, men så fort du får en følelsesmessig tilknytning blir ting komplisert og slik er tilfellet nå. Du må bestemme deg for hva det er du vil gjøre.

Powered by Labrador CMS