Dagens Horoskop: Fredag 5. April

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er uvanlig stille idag. Du går mye frem og tilbake i deg selv for å finne ut om du skal ta første steget når det kommer til en konflikt. Det handler egentlig bare om en misforståelse som har eskalert seg og blitt til en konflikt.

Tyren 20/4-20/5

Du er en person som helst ikke tar råd fra andre, men idag bestemmer du deg for at andres meninger kan være verdifulle. Du tar tak i et prosjekt som har med en ny forretningsidé å gjøre. Og ditt initiativ vekker en del beundring.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne dagen blir ikke helt som du hadde tenkt deg. Du har planlagt en forandring lenge, men tvinges til å skyte fart i planene dine. Iblant går helt enkelt drømmer ikke sammen med hverdagen.

Krepsen 21/6-22/7

Du er en person som vanligvis ikke lytter til rykter, men idag gjør du det ettersom du har et personlig interesse for det som sies. Du innser at om dette ryktet er sant, kommer livet ditt til å bli enda mer komplisert fremover.

Løven 23/7-22/8

Du tar denne fredagen til nye høyder gjennom å være både målbevisst og åpen for forslag. Du har bestemt deg for og ikke låse deg til gamle fordommer, men å våge å være litt annerledes ved å teste ut nye ting.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som har masse energi akkurat nå, takket være solens plassering. Det finnes en vilje til å endre ting som ikke fungerer i din hverdag og en hel del av denne fredagen går til å rette opp i små, men frustrerende logistikkproblemer.

Vekten 23/9-22/10

Du har en del interessant å si til en venn, om han/hun bare hadde tatt seg tid til å lytte til deg. Akkurat nå er din venn veldig opptatt med seg selv og har iblant litt vanskeligheter med å ta til seg hva alle andre sier. Kvelden handler om å vise en slektning litt ekstra oppmerksomhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne fredagen blir roligere enn resten av uken. Du får endelig tid til å finne ut av dine problemer og skvære opp med en venn du ikke har oppført deg bra mot. Til ditt forsvar så har det vært en rekke ukontrollerbare følelser i livet ditt den seneste tiden, men nå begynner ting å bli mer stabilt igjen.

Skytten 22/11-21/12

Du tar en dag om gangen og det passer deg bra. Gjennom å ikke planlegge for langt frem, lykkes du med å unngå å gruble over ting du ikke kan påvirke. Carpe Diem er ditt livsmotto akkurat nå. En nygammel relasjon holder på å våkne til å live igjen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er uvitende om alle følelser du vekker til live akkurat nå. Rundt deg finnes det en masse personer som synes en del om deg, både positivt og negativt men du merker ingenting. Akkurat nå går du rundt i en boble der du føler deg usynlig. Dette endres idag når en person tar et vågalt initiativ.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om små og store beslutninger. Du innser at du må legge ned tid og engasjement om du skal kunne hjelpe en venn eller slektning til å lykkes med en drøm. Du tar deg gjerne tid til å hjelpe til ettersom denne personens interesse går hånd i hånd med din interesse.

Fiskene 19/2-20/3

Idag bestemmer du deg for å slutte å være feig og si ting som det er. Du vet at det kommer til å koste og visse personer kommer til å bli såret av din ærlighet, men du er trøtt av å lyve både for deg selv og andre.

Powered by Labrador CMS