Dagens Horoskop: Fredag 4. September

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du kan slappe av denne fredagen, for deg blir det en dag der du puster ut og kommer i kapp rent mentalt. Om du jobber har du en del å gjøre, men ingenting du ikke blir fort ferdig med. Kvelden blir koselig og sosial.

Tyren 20/4-20/5.

For deg handler denne fredagen både om en avslutning og om en ny begynnelse. Det blir en morsom, men samtidig sørgelig dag hvor du sier farvel til en lang periode av livet ditt. Om kvelden er du både mentalt og fysisk utslitt.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen blir ganske lang og det kan hende du blir sittende med et problem du ikke helt klarer å håndtere. Her gjelder det å ta et steg tilbake og starte på nytt igjen. Om kvelden treffer du en person som alltid lykkes med å få deg i godt humør.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt forsiktig i dine uttaleser i dag. Du vil gjerne bli venn med en du har kranglet med, men da gjelder det å velge sine ord ed omhu, for denne personen er ganske følsom, spesielt når det kommer til deg.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir kreativ og annerledes. Du har en masse tanker og ideer som du vil teste ut i praksis og en del av disse visjonene får du testet ut i dag. Sjefene din har stor tålmodighet med deg akkurat nå, for de vet at du presterer best når du får jobbe fritt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskelig for å diskutere med en kollega som bare ser ting svart/hvitt. I din verden finnes det en del nyanser mellom rett og galt, men din kollega er ikke enig i det. Kvelden handler om å gjøre noe du elsker.

Vekten 23/9-22/10

Du tar i et tak i dag og det er for å bevise ovenfor en sjef at du er en kraft å regne med. Anstreng deg ikke for mye. Sjefen din kan oppleve deg fort mistolke deg om du prøver for hardt. Privat går det meste din vei. En bra tid for nyforelskede Vekter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt for kjapp i dag og det gjør at du går glipp av noe viktig på jobb. Iblant haster du deg igjennom ting bare for å få frem et resultat, og da kan det hende du ikke dobbeltsjekker all fakta like nøye som du burde. Kvelden handler om familien.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en stressende dag der du prøver å rekke med både jobb et privat arrangement. Det kan hende tidsskjemaet ditt ryker og at du må booke om noen av avtalene. På kvelden treffer du en venn du som du har lengtet etter å se.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir ganske stressende, du har mye du skal rekke innen du tar kvelden. Du har en del jobb som krever at du er på alerten og da gjelder det at du har sovet bra. Kvelden handler om et gammelt vennskap som du har tatt opp igjen. Det blir en koselig og fortrolig kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Iblant er det best å si nei, selv om du gjerne vil være med, men tiden din er så begrenset. Noen ganger må man velge bort ting man synes er gøy. Kvelden byr på en hel del aktiviteter.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en rolig og skjønn fredag der du fokuserer på det som er mest nødvendig i livet ditt akkurat nå. I løpet av ettermiddagen får du høre noe som gjør deg både glad og overrasket på en og samme tid. For deg er dette virkelig gode nyheter.

Powered by Labrador CMS