Dagens Horoskop: Fredag 4. Oktober

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen prøver du å overtale en venn til å være med på noe gøy. Du vil vise vennen din hva det er du brenner for. Vennen din er tvilende, men takker ja. Det blir en herlig kveld.

Tyren 20/4-20/5

Det finnes ikke så mye du kan gjøre for å forbedre denne fredagen, men du prøver virkelig å gjøre ditt beste. Det blir en morsom og utviklende dag hvor du faktisk føler at du har kontroll over det meste. Kvelden handler om familien og da spesielt din partner.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tviler når du får et spørsmål som har med jobb å gjøre. Selv om forslaget høres fristende ut, vet du at det er lett å se alle de positive siden først og ikke tenke så mye over det som er negativt. Du velger å bruke mer betenkningstid og virkelig analysere situasjonen.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir morsom, kreativ og veldig oppløftende. Du treffer personer som får deg til å føle deg bra. I løpet av ettermiddagen blir en kollega litt lett hysterisk, men du er der for denne personen og roer denne personen ned. Kvelden handler om din forelskelse og du innser at ingenting har endret seg.

Løven 23/7-22/8

Akkurat nå kjemper du litt i motvind. Det er mye du burde gjøre, og det krever all energi du har om du skal lykkes med dette prosjektet. På kvelden bestemmer du deg for å glemme alt for en stund og du henger med venner istedet.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir litt lang og kjedelig, men kvelden blir herlig. Du er ikke redd for å ta i et tak og det gjør at du faktisk rekker veldig mye i dag. Noe som gjør at du kan være mer spontan på kvelden.

Vekten 23/9-22/10

Du får høre et rykte du tviler på er sant, samtidig vil du ikke avkrefte det helt og bestemmer deg for å forske litt nærmere på saken. Det blir en spennende dag hvor du gjør en del overraskende oppdagelser.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet at du iblant blir lett irritert over ting, men det behøver ikke bety at du er sint. Du prøver å forklare for en følsom kollega at du helt enkelt har temperament. Kvelden blir veldig koselig. Du nyter å omgås med venner.

Skytten 22/11-21/12

I dag blir du sjalu, og det irriterer deg at du er så usikker på forholdet ditt. Du vet at det ikker er noe mellom partneren din og en viss person, men du føler allikevel kjemien mellom de og det gjør deg rasende. Det blir en spennende kveld.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag presterer du over all forventning på jobb og du får alt klart i god tid og med gode resultater og bra marginer. På kvelden unner du deg en feiring sammen med venner. Du havner mitt i et sjalusidrama og du vet at du faktisk har litt skyld i at det hele har utviklet seg.

Vannmannen 20/1-18/2

Iblant blir du veldig frustrert på en kollega som er så slurvete. Han/hun hadde prestert så mye bedre om han/hun bare anstrengte seg litt mer. Du vet ikke hvordan du skal nå frem til denne personen uten å såre hans/hennes følelser.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en ganske vanlig dag, men en høyintensiv kveld. På dagen får du berømmelse for at du er så effektiv. Om kvelden møter du en person som virkelig rører ved følelsene dine. Ingen kan gjøre deg så sint, men samtidig så levende som denne personen.

Powered by Labrador CMS