Dagens Horoskop: Fredag 4. Juni

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir litt kaos. Du rekker ikke alt du har planlagt med forlenget tid, og det skaper trøbbel for deg. I løpet av dagen er det viktig at du viser et familiemedlem hvor skapet skal stå. Denne personen tar seg litt store friheter nå.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en bra, men ganske intensiv fredag. Du har mye å gjøre og tiden går fort. Kvelden handler om hjemmekos og god mat. I dag lager du noe godt som du har lengtet etter, og spiser det gjerne foran tven, dersom du ikke har familie. Det blir en skikkelig feel good-kveld.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en del ulike prosjekt på gang i dag, og det går veldig bra. Du har høyt tempo, og for en gangs skyld har du også en plan for hvordan du skal legge opp arbeidet. Kvelden handler om forelskelse og romantikk.

Krepsen 21/6-22/7

Det er mye du skal rekke i dag før du kan ta helg. Det er en risiko for at du roter det til bare fordi du mangler struktur på jobben. Ettermiddagen og kvelden tilbringes gjerne med venner eller din kjære.

Løven 23/7-22/8

I dag har du ikke tid til å være med venner like mye som du hadde ønsket. Du har tatt på deg en oppgave som tar ekstra tid. Det er ingenting som irriterer deg så mye som å jobbe sent en fredagskveld, men det kan bli nødvendig i dag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en herlig og ganske rolig fredag å se fram mot. Du får energi fra Solen, og det fine været sørger for ekstra positive tanker. I løpet av ettermiddagen venter en beskjed som har med jobb og kurs å gjøre.

Vekten 23/9-22/10

Du er usikker på om du gjør rett, likevel fortsetter du i samme kurs. Det handler mye om at du ofte blir usikker på egne valg, og nå vil du ikke la din usikkerhet komme i veien for noe du gjerne vil få til.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra, men intensiv. Du har mange baller i luften samtidig, og det gjelder å håndtere det på en god måte. Du er vanligvis ganske strukturert, men nå påvirkes du av Månen, og det gjør deg forvirret og glemsk.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant og morsom fredag som byr på både nyheter og sladder. Din offentlige innstilling er at du ikke liker sladder, men du synes det er like gøy som alle andre. Kvelden blir koselig og kretser rundt familien.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om hente energi, og forberede seg mentalt framfor en utfordring som du står overfor denne helgen. Det er mye snakk om strategi, men også mye hvile, god mat og litt trening. Du ser virkelig fram mot å teste deg selv.

Vannmannen 20/1-18/2

Du hjelper en venn og en slektning med å tenke klart og forberede seg for noe viktig. Det blir en bra dag som fokuserer på dere to, og hvordan han/hun skal tenke. Du er en dyktig medhjelper når du først vil, og i dag plukker du fram dine erfaringer og din kunnskap.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om kjærlighet, venner og å prøve å finne tilbake til din gamle livsgnist igjen. Det har periodevis vært tungt denne våren, men nå er du mer håpefull. Du vurderer til og med å omgås mennesker som ikke hører til din nærmeste krets.

Powered by Labrador CMS