Dagens Horoskop: Fredag 4. desember

Slik blir din fredag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen prøver du å konsentrere deg på jobb, men det går så der ettersom noe eller noen er mer interessante å tenke på. Du har høye forventninger til helgen og det eneste du vil, er at arbeidsdagen din skal ta slutt. Kvelden handler om nære relasjoner.

Tyren 20/4-20/5

Du ser muligheter i dag og sjefen din får en rekke morsomme ideer fra deg. Han/hun synes det er gøy at du er så inspirerende. For deg handler mye om å gjøre det beste ut av situasjonen og prøve å tenke positivt. Kvelden blir veldig koselig.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne fredagen prøver du å rekke en masse jobb på kort tid. Du har noe du skal etter jobb, og det gjør at du ikke helt rekker å gjøre alt du hadde planlagt. Iblant må man se sine begrensninger og anpasse seg, noe du kan ha litt problemer med.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en ganske tøff dag, men en inspirerende og morsom kveld. Mye handler om å omgås med en venn som du ikke pleier å se så ofte for tiden. Hver gang dere sees, slås du av hvor unik og ulik denne personen er alle andre du kjenner.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskelig for å bestemme deg for hva du skal gjøre i dag. Du har mange ulike alternativer å velge mellom og i blant blir det litt for mye for deg. Du føler at du ikke helt klarer å håndtere så mange valg på en gang. Kvelden handler om å synes.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en del å stå i denne fredagen og det gjelder å holde et høyt tempo fra morgen til kveld. Ditt største problem pleier å være at du mister energi etter lunsj-tider. Prøv å spise noe lett og nyttig som gir energi, og ikke noe som gjør deg døsig.

Vekten 23/9-22/10

Du har en tendens til å stole blindt på en venn, selv om han/hun har sviktet deg før. Det handler om at du så gjerne vil at denne personen skal være pålitelig. Iblant må man lære av sine feil og i dag er det på tide å innse at du blir nødt til å konfrontere vennen din.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne fredagen prøver du å distrahere en person som du vil holde noe hemmelig for. Han/hun er veldig intelligent, så det er ikke så enkelt å villede denne personen. Du får virkelig bruk for din fantasi. Kvelden handler om et vellykket funn.

Skytten 22/11-21/12

Iblant har du vanskelig for å se det store bildet. Noe som burde være helt åpenbart, blir helt umulig for deg å se. I dette tilfellet handler det delvis om at du tror veldig sterkt på at ingenting er så bra som det ser ut som. Prøv å gi slipp på denne mistenksomheten.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen handler om to ting. Det ene er å prestere på jobb og det andre har med vennene dine å gjøre. Det blir en bra og harmonisk dag som kan overraske til slutt. Kvelden kan bli sen, spesielt om du treffer visse personer du ikke har sett på lenge.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en hel del å tenke over i dag og du har behov for å få komme fram til en beslutning som passer deg. Du er en person med visjoner, men for å kunne gjennomføre disse visjonene må du få lande ideene dine og det får du mulighet for i dag. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Denne fredagen blir det motsatte av hva du hadde sett for deg. Den handler mer om å prøve å roe ned en venn som er veldig opprørt, enn om å gå ut og ha det gøy. Det du hadde tenkt skulle bli en skikkelig sosial kveld, blir den rake motsetningen.

Powered by Labrador CMS